NOVA, UNAPRIJEĐENA FORMULA KOJA SVAKOM TIPU, TONU I POTREBI KOŽE PRUŽA MAT ZAVRŠETAK PRIRODNOG IZGLEDA

Godine 1997. Lancôme je predstavio Teint Idole. Od tada je ovaj puder postao poznat po tehnologiji kojom je nastao te svojim cjelodnevnim prirodnim mat izgledom koji pruža maksimalnu udobnost, dugotrajno prekrivanje i hidrataciju bez neujednačenosti i osjećaja težine na licu.

Poboljšan i unaprijeđen kako bi ispunio važne zahtjeve u njezi kože žena, Teint Idole Ultra Wear postao je globalna ikona. Saveznik, simbol samoizražavanja i osnaživanja; ostaje Lancômeov najprodavaniji puder[1] koji postiže izvanrednu dokazanu učinkovitost – iz godine u godinu. Ne iznenađuje kako je ostao jednim od omiljenih pudera diljem svijeta.

Nakon 26 godina istraživanja od prvog Teint Idole pudera, unaprijeđeni Teint Idole Ultra Wear patentiran je do 2033. godine na temelju 14 ispitivanja i 11 godina razvoja. Danas se izvanredna priča nastavlja jer Lancôme pomiče granice novom i unaprijeđenom Teint Idole Ultra Wear patentiranom formulom koja nadilazi očekivanja te nastoji omogućiti svakome da pronađe svoju savršenu nijansu.

Postignite novu razinu laganog osjećaja na koži s našim najpouzdanijim i najdražim puderom koji je bio podvrgnut najvećem broju ispitivanja do sada

Pripremite se na dugotrajnu postojanost uz kožu koja se osjećan slobodnom. Novi Teint Idole Wear Ultra pruža vam 24-satnu prekrivnu moć[2] bez osjećaja težine na licu.

Uz pomoć napredne Airwear Technology™, Teint Idole Ultra Wear tako je lagan da ga niti ne osjetite na licu. Tanak kao zrak i formula koja dozvoljava koži da diše, pruža prekrivanje prirodnog mat izgled tijekom 24 sata2.


Dr Annie Black, znanstvena direktorica u Lancôme International

Nastojimo nadići početni kriterij koji definira dobar make-up proizvod. Pokušavamo razumjeti kako se također mogu poboljšati ne samo izgled, već i osjećaj na koži. Koristimo taj pristup kako bismo odlučili koji aktivni sastojak rabiti u svojim formulama.

Za sve tipove i potrebe kože
Predstavljamo vam Teint Idole Ultra Wear

Ispitana u svakodnevnom životu i pod ekstremnim uvjetima, nova formula ostala je otporna na prijenos i pojavu masnih tragova tijekom sedmodnevnog ispitivanja, otporna na vlagu u testu sprovedenom u uvjetima turske kupelji (Turkish bath) na 30 žena i otporna na znoj u testu u sauni na 33 žene. Ispitana na sportskim treninzima na 196 žena, formula je ostala otpornom na uvijete koje vježbanje nosi, odnosno na znoj, toplinu i vlagu.

Teint Idole Ultra Wear sada se prilagođava potrebama vaše kože, od kože sklone aknama do masne, osjetljive i suhe kože upijajući i matirajući sebum i prikrivajući pore, ostajući pritom izuzetno lagan i svjež.

Naš najpouzdaniji, najdraži puder koji je bio podvrgnut najvećem broju ispitivanja do sada

Izvanredni rezultati na testovima potrošača

Dokazan u najvećoj i najopsežnijoj studiji pudera ikad, Teint Idole Ultra Wear postigao je vrhunske rezultate na testovima potrošača.

Elegantna, uzvišena, održiva

Poboljšana bočica

Povodom najlakšeg pudera Teint Idole Ultra Wear i Lancômeovih obveza prema većoj održivosti, nova patentirana formula dolazi u elegantnoj bočici koja se može 100% reciklirati s 25% recikliranog stakla koji se nalazi unutar bočice.

Podignite prirodni mat izgled na novu razinu
Nova kampanja slavi snagu novog Teint Idole Ultra Wear pudera

Pridružite se Zendayi, Lily i Lupiti te preuzmite kontrolu nad svojim postojanim make-upom. U novoj kampanji one slave najnapredniji puder koji oslobađa vašu kožu 24-satnom neprimjetljivom prekrivenošću za sve tipove kože, tonove i potrebe – sada s nijansama za sve.

Podignite svoj puder na višu razinu. Ponovno imate kontrolu. S novim Teint Idole Ultra Wear imate moć istaknuti svoju prirodnu ljepotu.

Teint Idole Ultra Wear biti će dostupan na Douglas.hr, Douglas i Müller poslovnicama, kao i na www.lancome.hr po cijeni u iznosu 59,00 €.