Nova britanska serija stiže na Pickbox TV kanal 26. srpnja u terminu od ponedjeljak do petka u 21:00h! Neodoljiva dramska serija Zajedno protiv zločina (Partners in Crime) temelji se na popularnim detektivskim romanima jedne od najboljih spisateljica svih vremena, Agathe Christie. Prve tri epizode temelje se na romanu The Secret Adversary, a posljednje tri na romanu N or M? Ova šestodijelna serija oduševit će vas vrhunskom detektivskom pričom, sjajnom atmosferom, humorom i genijalnim glumačkim duom.

Genijalan glumački duo

U glavnim su ulogama David Walliams i Jessica Raine, genijalan duo koji glumi bračni par. Walliams je Tommy Beresford, pametan muškarac koji se oslanja na logiku. Ipak, njegovi poslovni pothvati nikad baš ne uspiju, kao što ni njegovi dani na fakultetu i u vojsci nisu baš bili uspješni. Pokušava se brinuti za svoju živahnu suprugu Tuppence i njihova sina Georgea, no uopće ne shvaća da nema nos za obične poslove. Ono u čemu je dobar zapravo jesu špijunaža i rješavanje zločina.

Raine tumači ulogu Tuppence Beresford, Tommyjevu suprugu. Ona je živahna i brzopleta te često srlja u situacije. Za vrijeme rata radila je kao njegovateljica, što joj je dalo osjećaj svrhe. Sada njezin duh ne može podnijeti da bude samo domaćica. Kada se stvori prilika da pomogne britanskoj tajnoj službi u obrani svoje domovine, ona tu priliku objeručke prihvati.

Vrijeme hladnog rata

Agatha Christie napisala je priče o Beresfordima u razdoblju od 1992. do 1973. godine, kada pratimo Tommyjev i Tuppencein život prije nego što su se vjenčali pa sve do njihove starosti. U seriji je radnja smještena u pedesete godine prošloga stoljeća, u kontekst hladnog rata, što prati vremenski okvir koji je postavila Christie. To je vrijeme prepuno špijunaže, kontrašpijunaže, plaćenih ubojica i onih koji pokušavaju riješiti zločine. To je opasan svijet u kojem će bračni par Beresford procvasti.

Novu britansku detektivsku seriju Zajedno protiv zločina (Partners in Crime) gledajte na Pickbox TV kanalu od 26. srpnja u terminu od ponedjeljka do petka u 21:00h.