Zagreb, 5. studenog 2020. – Osjećati se ugodno u vlastitoj koži je nešto što svi želimo postići. No, da je to lak zadatak nitko nije rekao. Današnje promjenjivo vrijeme u kojem smo iz kratkih rukava ušli u zimske kapute, suhi zrak od grijanja i agresivna dezinfekcijska sredstva koja svakodnevno koristimo ostavljaju posljedice na našoj koži koja istovremeno stari. Narušava se njezina prirodna barijera koja joj osigurava vlažnost, ona postaje hrapava i ispucana te često zna svrbjeti.

NIVEA je pronašla spas za vašu suhu kožu izloženu stresu: NIVEA Urea + Care univerzalna krema umirit će vašu kožu i pružiti joj potrebnu hidrataciju. Ova njegujuća krema s ureom i dekspantenolom pruža koži intenzivnu hidrataciju tijekom 72 sata kako bi spriječila gubitak vlažnosti.

NIVEA Urea + Care univerzalna krema vratit će vašoj koži mekoću i podatnost. Njezina bogata formula djeluje u skladu s prirodnim mikrobiomom kože te ju istovremeno jača i štiti. Pogodna je za njegu cijelog tijela, ali posebno onih dijelova koji su izloženi opterećenju kao što su ruke, laktovi, koljena i stopala.

  • Pruža koži 72 h intenzivne hidratacije
  • Jača prirodnu zaštitnu barijeru kože
  • Lako se razmazuje i brzo upija
  • Umiruje suhu kožu – odlična za laktove i stopala

Dostupno od studenog 2020.

NIVEA Urea + Care univerzalna krema, 300 ml preporučena mpc 38,90 kuna

Dobitnice u darivanju objavljenom 7. studenog su: Meggy Matty, Nikol Mikulić, Neda Renka, Nataša Pepić i Melanija Gradečak. Molimo dobitnice da se jave u inbox:) Hvala svima na sudjelovanju!