‘Što je to dovoljno za sreću?’, pitanje je koje ste si sigurno postavili barem jednom. Život nas nekako uvijek uvjeri da je sreća ispunjenost neovisna od materijalnih stvari pa makar se radilo i o nezamislivom luksuzu. Iako bez materijalnog ne možemo živjeti, mnogi će se složiti da je na kraju dana najvažnije proživjeti nešto, nešto uzbudljivo, nešto novo. Nije li to glavni sastojak i tajni začin sreće? Budimo realni, bez tog experienca je jednostavno – dosadno!

Da se sreća krije u kreiranju novih iskustava koja su vrijedna prepričavanja i dijeljenja s drugima, svojevremeno je izjavio i Steve Jobs. Vođen tom idejom, Hendrick’s je još jednom uzbudljivu notu života pretočio u svoj jedinstveni taste. Ovog puta, posebni experience ‘uhvaćen’ je u zagrljaju nove Neptunie.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli KRISTIJAN ILICIC (@kristijanilicic)

Savršeno neobičan ljetni experience

Sam naziv najbolje karakterizira poseban taste, odražavajući sve čari mora, od morskog zraka i svježine valova, preko autentičnog bilja sa škotskih obala do završnog štiha citrusa.

Event s elementom iznenađenja održao se točno tamo gdje je trebao – u okrilju ljepote našeg najpoznatijeg jadranskog bisera – Dubrovnika. Hendrick’s je barem na nekoliko sati uspio začiniti Opuštena atmosfera bila je začinjena posebnim doživljajem. Posebni expierience se savršeno uklopio u morsko ozračje dok se u pozadini pripremala još jedna vruća avantura.

Prvi let Kristijana Iličića i Andree Trgovčević 

‘Most Unusual Balloon’ je gostima pružio nezaboravni doživljaj, čime je zaokružio ovu savršeno neobičnu priču. Naš najpoznatiji travel par Kristijan Iličić i Andrea Trgovčević bili su počasni gosti eventa te su u svom stilu, puni duha i uzbuđenja, uletjeli u balon na vrući zrak i podignuli se iznad Dubrovnika. Iako prepuni različitih iskustava, priznali su da im je to prvi let balonom.

‘Naime, imao sam čast napokon, prvi put u životu, letjeti balonom i to u najneobičnijem balonu ikad! Da, putovao sam svijetom, imao prilike posvuda, ali eto, učinio sam to u Dubrovniku i sa stilom – uz Hendrick’s’, rekao je Kristijan pun dojmova.

Tako je Hendrick’s u svom prepoznatljivom stilu nastojao izbaciti ‘tradicije’ kroz prozor, stvarajući i njegujući neočekivani ritual i spektakl za uživanje u ljetu na doista neobičan način. Uz Most Unusual Balloon uzvanici su se uspjeli teleportirati u neku drugu Most Unusal dimenziju što im je donijelo jedno neprocjenjivo iskustvo vrijedno prepričavanja i dijeljenja s drugima.