U MAC-u je ruž više od boje, a podloga više od samog prekrivanja. Ne vjerujete nam? PRIHVAĆAMO IZAZOV!

MAC kozmetika ispunjava, pa čak i nadmašuje sva vaša očekivanja, kad je make-up u pitanju!

Ovoga siječnja MAC poziva sve da testiraju njihove proizvode u sklopu Challenge Accepted kampanje. Trenutno je na MAC Cosmetics Hrvatska Instagram profilu u tijeku natječaj u kojem pozivaju svoje fanove da testiraju MAC make up, a zauzvrat mogu osvojiti 1000kn MAC proizvoda!

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli MAC Cosmetics Hrvatska (@maccosmeticshrvatska)

Sve informacije možete pronaći ovdje.

MAC proizvodi su kvalitetni, raznoliki i dugotrajni, stoga nema boljeg lica kampanje od neuništive Cher i hrabre Saweete. One su uvijek iznad prosjeka, bez straha od izazova, baš kao i MAC proizvodi.

„Oduvijek sam bila Cher, čak i onda kada sam imala četiri godine, samo tada nisam imala luksuz šminkera, frizera i bogatih kostima. Tada sam trčala uokolo gola, pjevajući u maminu četku za kosu. Oduvijek sam bila tvrdoglava, ali kasnije se ta tvrdoglavost pokazala kao moja najveća prednost. JEDNOSTAVNO NE VJERUJEM U RIJEČ „NE“. Što god da se dogodilo, nikad nisam odustajala. Nisam imala vremena brinuti o tome što drugi misle i riskirala sam, što drugo mi preostaje? Bila sam poput onih autića koje viđate u zabavnim parkovima, kada udarim u zid, samo se okrenem u drugom smjeru. Pa ja životu govorim „Challenge Accepted“ čitav milenij!“ – kazala je Cher.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Cher (@cher)

Sawetee je ovako objasnila suradnju na Challenge Accepted kampanji:

„Ja sam hustler i svaki dan ostvarujem zacrtane ciljeve. Za mene biti ikona znači razmišljati van zadanih okvira i izlaziti iz zone komfora, zato je Challenge Accepted kampanja savršena za mene. Počašćena sam surađivati s legendarnom Cher na mom omiljenom brendu kozmetike. Ozbiljno, MAC sjajila koristim otkad znam za sebe! Nevjerojatna energija kojim Cher zrači je zarazna i biti rame uz rame s njom u ovoj kampanji mi znači nevjerojatno puno.“

Posjetite Instagram profil MAC Cosmetics Hrvatska i saznajte kako i vi možete prihvatiti izazov te osvojiti 1000kn MAC proizvoda, po vlastitom izboru.