Neki to vole vruće u petak u Tvornici! Posljednje ulaznice u prodaji!

Njihova karijera traje preko 35 godina, a njihove hitove znaju sve generacije. Neki to vole vruće spremaju se u petak 20. listopada napuniti zagrebačku Tvornicu kulture, a posljednji kontingent ulaznica za najveći retro tulum u gradu je u prodaji

Naše pjesme i nakon više od trideset godina publika voli i mislimo da smo im dužni prirediti veliku proslavu i nezaboravan koncert. Velika je privilegija da nas slušaju sve generacije i zato su svi pozvani na ovo slavlje 80-ih” – rekao je Jimi.

Uoči koncerta u Tvornici Neki to vole vruće počastili su svoju publiku i novom pjesmom “Prolaze dani” koja se već tjednima nalazi u top 20, službene radijske top liste HrTop40.

“Pjesma je tipično naša, s puno gitara,sviđa nam se kako optimistično zvuči , s dozom nostalgije i okusima prošlih vremena a opet je suvremena i pitka. Vjerujemo da će se svidjeti i publici. Premijerno ćemo je odsvirati u Tvornici 20.10. na našem slavljeničkom koncertu.“, o novoj pjesmi je ispričao Šomi, polovica popularnog dvojca.

Uz “Prolaze dani” publika će u Tvornici kulture imati priliku čuti “Teška vremena, prijatelju moj”, “Kakva noć”, “California, Bojler” i njihove druge bezvremenske hitove. Posjednji kontingent ulaznica potražite na Entrio. Više o nastupu pronađite na Facebook eventu.

Vidimo se u Tvornici, jeans generacijo!