Potezom prsta pobijedite i krenite na desetodnevnu foto ekspediciju u Italiji

Huawei,National Geographic,Next Image natjecanje

Zagreb, 7. kolovoza 2018. –Kineska kompanija Huawei provodi Next Image natjecanje koje je otvoreno za sve zainteresirane 9. srpnja i bilježi odlične rezultate. U manje od mjesec dana u sklopu natječaja korisnici su prijavili preko 27 tisuća fotografija snimljenih pametnim telefonima. Fotografije objavljene dosad pogledane su i ocijenjene više od 120 tisuća puta, a svi ljubitelji fotografije i dalje se mogu prijaviti. Prijave traju do 20. kolovoza.

Najpopularnija kategorija je Priroda, u sklopu koje prijavljeno 16,000 fotografija, dok su u Hrvatskoj dosad ukupno prijavljene 1,693 fotografije.

Yanmin Wang, CEO Huawei Consumer Business Group u CEE&Nordic regiji. Izjavio je: “Dobili smo tisuće nevjerojatnih fotografija, a najviše uživam u tome što su mnoge od njih fotografirane Huawei P20 Pro, našim najnovijim pametnim telefonom, opremljenim prvom trostrukom stražnjom kamerom na svijetu. Zahvaljujući Master AI asistentu, uređaj prepoznaje objekte i prilagođava fotografije s najboljim postavkama stvarajući umjetnika od svakog korisnika. To u potpunosti mijenja lice fotografije koje smo do sada poznavali.”

Huawei,National Geographic,Next Image natjecanje

Natjecanje se sastoji od šest kategorija: Lica, Laku noć, Život!, Check-in, Priroda i Priča, a pobjednici svake pojedinačne kategorije mogu osvojiti sljedeće nagrade: drugoplasirani i trećeplasirani će dobiti Huawei P20Pro i P20 pametne telefone, dok će preostali biti nagrađeni prema izboru glasača u šest kategorija. Konačno, glavnog pobjednika kojeg će izabrati stručni žiri, Huawei će nagraditi Matebook X laptopom, objavom pobjedničke fotografije u magazinu National Geographic, novčanom nagradom od 10.000 eura te prilikom da sudjeluje u desetodnevnoj foto ekspediciji National Geographic magazina u Italiji u rujnu.

M.Z.

Midas Widget

Ostavite komentar