LEŽERAN STIL ŽIVOTA #SAYITWITHYOUREYES

Zahvaljujući nizu značajnih inovacija (od prve maskare u bočici do prve dvostruke četkice) i ‘pametnih’ proizvoda koji su ženama omogućili šminkanje poput profesionalnih visažistica, Lancôme već od prvih dana postojanja kroji povijest kozmetike za oči. Tajna branda krije se u kombinaciji vrhunskog tehničkog znanja i 80 godina iskustva na području ljepote, uz podršku najboljih svjetskih laboratorija. Francuska kultura očima pridaje svojstvenu važnost, percipirajući ih kao ultimativno sredstvo zavođenja posebnim ‘jezikom’.

Upravo nas Lancôme uči umjetnosti govora očima.

mask2

PRAVILO BR. 1: PREPUSTITE SE UMJETNOSTI KONTRADIKCIJA

Hypnôse Volume-à-porter, Cashmere Sensation Volume Mascara

Oči su jedan od ključnih saveznika u konverzaciji. Često se dogodi da usne govore jedno, a oči drugo. Zato je Lancôme osmislio maskaru koja je ujedno prozračna i nevjerojatno učinkovita: Hypnôse Volume-à-porter, Cashmere Sensation Volume Mascara.

Lakirana bočica podsjeća na dragulj, a slova u toploj nijansi šampanjca pružaju kontrast sivo-crnoj boji te oblikuju očaravajuće konture za elegantan ‘francuski pogled’. U samo jednom potezu trepavice dobivaju profinjen volumen: upečatljivu, a opet nevjerojatno prirodnu crnu nijansu. Rubovi trepavica su intenzivni i elegantni, uz osjećaj prozračnosti i savršene ugode. Fluidna tekstura iznimno je prilagodljiva, bez rizika od pogreške: nanošenje je nepogrešivo i daje dosad neviđene rezultate.

Fleksibilnost iznad svega!

Kod razgovora je važno izbalansirati odlučnost i fleksibilnost. Upravo je takva četkica Hypnôse Volume-à-porter, Cashmere Sensation Volume Mascara, prva Hypnôse elastomerna četkica. Njezina fleksibilna glava izranja iz delikatnog vrata drškice u srcu aplikatora. Ova tehnologija omogućuje savršeno precizno nanošenje, uz osjećaj ugode zahvaljujući nevjerojatno mekoj četkici. Njezinih 306 čekinja jamče ujednačeno i optimalno nanošenje, bez straha od pretjerivanja i uz nježno razdvajanje svake trepavice. Kraće dlačice omogućuju nanošenje od samog korijena, dok duže nanose formulu do vrhova.

Četkica i formula kreirane su na način da čine sinergiju i brzo se prilagođavaju trepavicama, obavijajući ih savršeno glatkim slojem. Maskara klizi poput kašmira na koži…

Usvajanje formulaičnog pristupa

Hypnôse Volume-à-porter, Cashmere Sensation Volume Mascara sadrži upravo optimalnu količinu za intenzivniju boju i prozračniji volumen. Dizajnirana da djeluje u sinergiji s četkicom, njezina hibridna formula sadrži kremastu teksturu koja se stapa s trepavicama bez razmazivanja. Optimalne je postojanosti, a zahvaljujući lateksu ostavlja glatki sloj koji trepavice čini profinjenim, prekrasnim i lakim poput pera. Ali to nije sve. Njezin spoj obogaćen Lancômeovim ekskluzivnim ekstraktom matičnih stanica ruže™ trepavice činim mekšim i otpornijim, a time i gušćim. Kao poseban dodatak ovom dragocjenom sastojku koji je zaštitni znak Lancômea, formulu krasi i nježni miris svježih ruža.

PRAVILO BR. 2: MINIMALNI TRUD ZA MAKSIMALNI UČINAK

Ombre Hypnôse Stylo, Long Wear Cream Eye Shadow Stick

Francuski ‘šik’ vezujemo uz ležernost i lakoću. No to ne znači da Francuskinje ne ulažu trud. Kremasto sjenilo za oči u stiku Ombre Hypnôse Stylo, Long Wear Cream Eye Shadow Stick očima donosi ono što omiljeni baloner predstavlja za stil: ključni komad za ujedno ležeran i privlačan izgled. Sjenilo obiluje pigmentima, sedefom i zaglađujućim agensima u savršeno prozračnoj, klizećoj teksturi intenzivne metalik prêt- à-porter boje… nanosi se u trenu, praktički zatvorenih očiju, za 24-satnu perfekciju koja nikada ne iznevjeri.

Paleta od osam nijansi, od najprirodnije do najintenzivnije:

01 – Or Inoubliable, delikatno zlatna nijansa

02 – Sable Enchanté, svijetlo bakrena nijansa

03 – Taupe Quartz, ružičasto-sivkasta nijansa šampanjaca

04 – Brun Captivant, topla brončana nijansa

05 – Erika F, Lancômeova klasična srebrnasto-kaki nijansa

06 – Turquoise Infini, nijansa zlatnog safira

07 – Bleu Nuit, mornarsko plava nijansa

08 – Violet Eternel, vibrantna nijansa ametista

PRAVILO BR. 3: BUDITE OTVORENI ZA NOVE IZAZOVE

Liner Plume, Eyeliner Feutre Haute Précision

Ovaj je tuš za oči jednostavno neizostavan. Lancôme nam predstavlja umjetnost uljepšavanja očiju na francuski način s bijelim tušem za oči Liner Plume, Eyeliner Feutre Haute Précision za istinski blistav i puten učinak. Njegov tanki i fleksibilni vršak kreira savršeno prilagodljive linije, od suptilnih do najintenzivnijih. Nosite ga samog kako biste postigli učinak otvorenijih očiju na moderan način, ili u kombinaciji s crnim tušem za suptilniji izgled (00 Blanc, 01 Noir).

PRAVILO BR. 4: SAMO JEDNIM POGLEDOM RECITE SVE

Lagano razbarušena kosa, u trenu navučene traperice, njegovana senzualna koža uz malo šminke… Upravo tako možemo opisati duh Francuskinja. Pred objektivom fotografskog dvojca Merta Alasa i Marcusa Pigotta, Alma Jodorowsky utjelovljuje sve aspekte francuskog stila: odvažnost, živahnost i ubojitu privlačnost.

Hypnôse Volume-à-porter maskara 01 ~ 267 hrk

Ombre Hypnôse Stylo 24H ~ 205 hrk

Plumer Liner 00 ~ 245 hrk