Donosimo odlične najave za TV program TV1000 za veljaču, 2024.

 

Frost/Nixon

Utorak 13. veljače u 21:00

Uzbudljiva neispričana priča iza jednog od najnezaboravnijih trenutaka u povijesti. Kada osramoćeni predsjednik Richard Nixon pristane na intervju s televizijskom ličnošću iz visokog društva, Davidom Frostom, misli da je pronašao ključ za spašavanje svoje okaljane ostavštine, no zbog velikih ambicija i reputacije koju želi steći, Frost je postao jedan od Nixonovih najstrašnijih protivnika i uvukao lidera u intenzivno nadmetanje umova koje je zauvijek promijenilo lice politike.

 

Američka pita

Od četvrtka 1. veljače u 21:00

U ovoj komediji o odrastanju, skupina prijatelja na kraju svoje završne školske godine sklope pakt da će izgubiti nevinost do maturalne večeri. Prilikom urnebesnih nastojanja da to i ostvare, dolaze do nekih iznenađujućih i često dirljivih spoznaja o sebi, svojim prijateljstvima, svojim predodžbama o ljubavi i odnosima sa suprotnim spolom.

 

Tematski blok: Sezona zločina

Svake subote i nedjelje u veljači od 21:00

Uključite se u kanal TV1000 ove zime za najbolju i najsjajniju showbiz postavu i ekipu u jednom od naših omiljenih filmskih žanrova: kriminalističkom. Odabrali smo najbolje filmove najboljih redatelja Hollywooda i šire poput braće Coen, Jima Jarmuscha, Olivera Stonea, Stevena Soderbergha i drugih… a obožavatelji Christophera Walkena, Foresta Whitakera, Jet Lija, Carrie-Anne Moss, Samuela L. Jacksona, Tommyja Leeja Jonesa, Julianne Moore doći će na svoje! Od sumnjivog američkog poduzetništva iz 1980-ih do klasičnih mafijaških priča, otmica, atentata, serijskih ubojica i ultimativnih osvetničkih priča, istražujemo svaki mračni kutak svijeta kriminala samo na kanalu TV1000.

Prljavi ples

Srijeda 14. veljače u 19:00

Godina je 1963., a ‘Baby’ Houseman je 17-godišnjakinja koja ljeto provodi s obitelji u odmaralištu u Catskillsu i nasmrt se dosađuje. Jedne večeri Baby naleti na tajno okupljanje osoblja odmarališta, na kojem uživaju u plesu zbog kakvog bi vas izbacili s maturalne zabave. Baby je posebno zadivljena zgodnim Johnnyjem Castleom, plesačem u regularnom programu odmarališta. Kada Johnnyjeva partnerica Penny ostane trudna nakon afere s jednim od konobara, Baby se dobrovoljno javlja da nauči plesne korake i zauzme njezino mjesto.