Naturella potpuno prirodna i zdrava kozmetika ima u svojoj ponudi hranjivi serum i kremu za lice koji su idealni za idealni za zimske dane!

Complete Satisfaction serum za njegu kože sadrži između ostalih ulje avokada, koje  hrani kožu zdravim masnoćama i zajedno s kokosom zateže kožu, matična mliječ i peptidi obnavljaju stanice kože i prodiru u njezine dublje slojeve. Kadulja i neven liječe upalne procese na koži, crvene alge daruju vašoj koži svježinu i zdravi sjaj. Za lijepu i zdravu kožu bez pudera.

Koristi se samostalno ili kao nadopuna hidratantnoj kremi po tipu kože ili našoj univerzalnoj   Winter Beauty kremi – bogatoj, hranjivoj, idealnoj za hladne zimske dane.

U tijeku je  akcija 2+1 gratis, za sve proizvode, koja će Vam omogućiti da si priuštite proizvod više, a sezonu svih vrsta virusa, bakterija i alergena dočekate spremni i zdravi.

Sve što trebate je na stranicama www.naturella.hr ili www.naturellabeauty.com u košaricu staviti dva proizvoda koja želite naručiti, zatim upisati podatke za dostavu i u rubrici “U akciji 2+1 gratis želim slijedeći poklon proizvod (neobavezno)” upisati naziv 1 željenog Naturella poklon proizvoda za 2 naručena proizvoda, kliknuti na gumb “Naručite” i to je sve.