Glazbena diva predstavlja novi album “Blues po kišnim plažama” i garantira večer za pamćenje


NATALI DIZDAR večeras u splitskom klubu Otium započinje koncertnu turneju kojom predstavlja i svoj novi EP – “Blues po kišnim plažama”. Zadarska diva u Splitu započinje Božićni vikend koji organizira ovaj Splićanima omiljeni klub, a ulaznice su dostupne još samo na ulazu u klub.

Veselim se ponovnom dolasku u Split u kojem stvarno dugo nismo bili. Split nas uvijek tako divno dočeka, pa znam da će večeras biti odlična atmosfera. Posebno sam sretna što dolazimo u ovo blagdansko vrijeme kada je sve nekako posebnije’- rekla je Natali Dizdar koju nakon Splita čeka i nastup u Dubrovniku.


Već u subotu navečer Natali i njezin bend nastupit će u klubu Dubina u Dubrovniku. Nakon glazbenog posjeta Dalmaciji Natali se vraća na kontinent gdje će 13. veljače nastupiti u zagrebačkom Petom kupeu, a dan kasnije 14. veljače stiće u Rijeku u Dom na Sušaku.

Natali će uz pjesme s novog albuma počastiti publiku i hitovima iz projekta Beti, kao i pjesmama “Ocean” i “Zadnji dan ljeta” s kojim je posljednjih mjeseci osvojila radijski eter. Tu će se naći i biseri iz njezine dugogodišnje karijere Arsenova “Zamijenit ću te gorim”, Rundekova ” Mjesecu je dosadno” i Šaranov “Grijeh” – te njezin najveći i prvi hit “Ne daj”.