pismo sebi

Početak godine idealno je vrijeme za retrospektivu prethodne godine i razmišljanju o ciljevima i željama za 2021. Često zaboravimo sve što smo planirali ili razmišljali, ukoliko to ne zapišemo. A i ako je to na papiriću i on se često zagubi. Idealno rješenje je zanimljiva stranica na koju smo naišli, a koja vam omogućuje da napišete pismo budućoj sebi i odaberite period za koliko želite da vam to pismo stigne na e-mail adresu.

Možete primjerice napisati svemu što planirati i čemu se nadate doživjeti i napraviti do kraja 2021. i odabrati da vam pismo stigne na početku 2022. kako biste usporedili što ste sve napravili. Jako zanimljivo, zar ne? Ima nečega oslobađajuće u tome da ispustite dušu kroz tipkovnicu i zaboravite na to do odabranog vremena podsjetnika. Doći će kao lijepo iznenađenje i “wake up call” ukoliko niste na putu onoga što želite.

Sve što trebate je posjetiti stranicu FutureMe, besplatno se registrirati, napisati pismo i odabrati kada ga želite dobiti na e-mail. Možete odabrati da vam stigne za  1, 3 ili 5 godina ili pak odabrati specifičan datum ili godinu. Prilikom objave pisma birate želite li da ostane anonimno ili da bude dostupno drugih posjetitelja (također je anonimno, pa je stoga potrebno paziti da ne napišete nešto što ne želite da svi vide u samom pismu). Pišete na svom jeziku i tako će vam pismo i stići, ne mora biti na engleskom iako je stranica na engleskom.

Ne znate što biste napisali? Pročitajte pisma drugih anonimnih pisaca iz budućnosti i inspirirajte se njihovim životnim pričama! Sada je prilika da za sobom ostavite sve što ne želite nositi u 2021. i fokusirate se na ono što želite stvoriti!

Foto: