Brand Froddo slavi dječju različitost lansiranjem novih tenisica jedinstvenih na hrvatskom tržištu koje se mogu oblikovati prema željama mališana

froddo-nasHrvatski proizvođač dječje obuće Ivančica predstavio je novu strategiju svoga branda Froddo kojom počinje pričati novu, zabavniju i zaigraniju priču. Rebranding je započeo pripajanjem varaždinskog Bambija Froddu, a nastavlja se predstavljanjem nove linije personaliziranih tenisica koje su rezultat ovog jednogodišnjeg procesa.

froddoNova brand strategija i novi vizualni identitet inspirirani su činjenicom da je svako stopalo, baš kao i svako dijete različito. S novim sloganom Svaki korak je tvoja priča” Froddo slavi različitost djece i poručuje roditeljima da su djeca koja rastu izvan “kalupa” sretnija i ostavljaju upečatljivije otiske. Za novu brand strategiju zaslužna je agencija Brandoctor, dok su sestrinske agencije iz iste grupe Bruketa&Žinić OM i Brigada nastavile s implementacijom nove brand strategije.

NOVA FRODDO KOLEKCIJA ZA UPEČATLJIVE OTISKE

Jesenska Froddo kolekcija kreirana je u suradnji s ortopedima, dječjim psiholozima i dizajnerima, ali i s roditeljima te branding agencijom. Cijela kolekcija prilagođena je uzrastu i anatomiji stopala te proizvedena na ekološki način bez štetnih tvari i spojeva kao što je Chrom – VI. Inspiraciju je pronašla u različitosti kojom se odlikuje svako dijete, pa je tako puna novih, zanimljivih i jedinstvenih detalja.

PERSONALIZIRANE TENISICE JEDINSTVENE NA TRŽIŠTU

Najveća novost u ponudi Frodda su personalizirane tenisice koje djeca mogu oblikovati svojim crtežom i imenom. Uz svake tenisice djeca na poklon dobivaju flomaster za personalizaciju pozadine obuće čime se želi potaknuti dječja mašta i kreativnost. Flomasteri se lako brišu i omogućavaju mališanima ukrašavanje svojih najdražih tenisica koliko god i kako god žele.