Ove nedjelje u Designer Outletu Croatia održano je najveće sportsko-fashion druženje koje je povezalo sve generacije
Povezati sve generacije modom, sportom i zdravim navikama uspjelo je ove nedjelje Designer Outletu Croatia!

Svima omiljena shopping destinacija ovog vikenda okupila je mnoge ljubitelje mode i sporta. U Designer Outletu Croatia godinama se organizira Sports Week, a veliko finale odvijalo se u nedjelju. Važnost poticanja na zdrave životne navike istaknuo je i Direktor Centra, Nikola Grđan: „Svjesni smo važnosti kontinuirane tjelovježbe i promicanja zdravih navika, te je upravo iz tog razloga osmišljen Sports Week. Tjedan namijenjen svim generacijama, tijekom kojeg svi mogu uživati u kupovini, zaokružen je na najbolji način – danom prepunim sportskih izazova i druženjem. Zajedno smo poslali  poruku o važnosti brige za zdravlje kao i vremenu posvećenom sebi i svojoj obitelji.“

Za trening s timom Aktivne Hrvatske, predvođenog Renatom Sopek, tražilo se mjesto više, a Renata je s vježbačima proslavila i rođendan, što ih je posebno oduševilo!

Trening je završio odličnim poklonima za koje su se pobrinuli Adidas, Puma, Sport Vision, Maya Maya, Regatta i Burger King.

Posebna pažnja bila je posvećena djeci koja su se na sportskom poligonu ulovila u koštac s mnogim zanimljivim izazovima, a uz pomoć kineziologa iz Sport Educe otkrili su za koju su sportsku aktivnost nadareni. Legenda vaterpola Dubravko Šimenc te Marko Jelača – kapetan HAVK – a Mladost, poticali su sve generacije na sport i rekreaciju, pritom se odlično zabavljajući. Tu su još i eko-radionice koje djecu podučavaju o važnosti ekologije te praktičnim znanjima i vještinama iz tog područja. Nakon kupovine i mnoštva sportskih aktivnosti, svi su okrjepu potražili u Juice Box kućici sa zdravim delicijama. Inače, riječ je o omiljenom brandu među ljubiteljima zdrave hrane, poznatom po svježe prešanim sokovima te stvaranju suvremenog koncepta prehrane i proizvoda jedinstvene kvalitete.

Voditeljice Mirna Maras i Antonija Stupar Jurkin došle su po svoje sportske outfite, pritom uživajući u druženju uz kavu i zdrave zalogaje. Brandovi kao što su Adidas, Sport Vision, Under Armour, Timberland, Converse, Skechers, Regatta i Maya Maya, imali su popuste do -70% pa su posjetitelji imali priliku opremiti se omiljenim komadima za sportske aktivnosti.

Za sve koji su sudjelovali u ovom sportskom danu, Nutribullet je osigurao zdrave smoothieje za oporavak nakon treninga, dok je Barcaffe bio zadužen za dodatno boostanje energije svojim instant kavnim napitcima.

Ako kojim slučajem niste sudjelovali u ovom fantastičnom eventu koji je povezao modu i sport, uvijek se stignete opremiti vrhunskim komadima koji su u Designer Outletu Croatia sniženi 30-70% tijekom cijele godine. Pogledajte ponudu vaših omiljenih brandova Hugo Boss, Patrizia Pepe, Puma, GAP, Fashion&Friends, Guess, Replay i pravac shopping na otvorenom!