Blagdanski duh je zavladao ulicama kada su upaljene prve božićne lampice, božićna drvca već krase dućane, a nas čeka potraga za savršenim božićnim drvcem koje će nam i nama uljepšavati dnevni boravak i u kojem ćemo uživati sve do siječnja.

Pitanje je samo da li će ove godine vaš izbor pasti na prirodni bor ili umjetni bor ako ste ekološki osviješteni. I jedan i drugi izgledaju predivno ako se predate mašti.

Kratki predah od zamornog šopinga donosi nam Pevex jer ćemo tamo naći apsolutno sve na jednom mjestu! Uživajte u sjajnoj blagdanskoj ponudi i birajte srcem!

Ideja ima napretek, a Pevex se pobrinuo za bogatu ponudu prirodnih božićnih jelki, umjetnih drvca bez kojih bi Božić bio nezamisliv, također i raskošnu ponudu dekoracija. Možete birati između  vilenjaka, orašara, šumskih vila, snjegovića, bradatih djed Božićnjaka. Najveći broj kuglica naći ćete pod Pevexovim krovom, a tu su i mašne koje mogu poslužiti umjesto kuglica, a mogu se koristiti i za poklone vašim najmilijima!

Pevex je otvoren sve dane u tjednu, a vi navratite kada stignete i uživajte u slatkoj ponudi!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zagreb.info (@zagreb.info)

Dobitnica u darivanju tostera objavljenom 15.12. je Tanja Jakolić. Molimo dobitnicu da nam se javi u inbox:) Hvala puno svima na sudjelovanju!