Godina 2020. bit će puna izazova. To nije nešto loše; naprotiv, to samo znači da će donijeti mnoga iznenađenja. Mnogi znakovi Zodijaka bit će sretniji nego 2019. godine, riješit će svoje financijske probleme i uspjet će pronaći svoju najveću ljubav!

Planeti će svima biti naklonjeni, a posebno za sedam znakova koji će imati fantastičnu, gotovo čudesnu godinu.

Bikovi – 2020. godine uživat ćete u svakom trenutku!
Iako je za vas sreća preskupa, neće vas brinuti novac kada je u pitanju ono što vas raduje i veseli. Bez obzira idete li na zasluženi odmor ili kupujete nešto lijepo za sebe, dobro će vas oraspoložiti i izvući vas iz svakodnevne rutine. Sredinom godine bi vam velika prilika u karijeri mogla donijeti još sretnije dane.

Vaga – ljubav će vam donijeti sreću ove godine
Za vas sreća znači ljubav, onaj uzvišeni osjećaj za kojim ste toliko dugo čeznuli. Ove godine imat ćete sve razloge da se nasmiješite i osjetite preporod jer ćete upoznati nekoga tko će vam potpuno promijeniti život. Živjet ćete u stanju neprekidne euforije, češće ćete sanjariti i sve brige odbaciti. Prestanite biti stidljivi i budite otvoreniji kako bi vas partner bolje upoznao.

Blizanci – sreća dolazi kada ju najmanje očekujete
Ako ste početkom godine imali sve razloge da budete tužni i depresivni, trebali biste znati da sreća uskoro kuca na vaša vrata, pa ih morate otvoriti. U vašem će se životu pojaviti prekrasna osoba, baš poput sunčeve zrake, koja će vam olakšati život i vratiti osmijeh na vaše lice. Štoviše, možda ćete pronaći sreću u nekoliko malih stvari kojima ranije niste pridavali značaj.

Strijelac – ove godine će vam pomoći pozitivan stav
Pojavit će se prilika za kupnju kuće, preseljenje u veću kuću ili čak u inozemstvo. Odnosi s vašom obitelji poboljšat će se ove godine. Uživat ćete u podršci svoje obitelji i vrlo ugodnoj atmosferi u kući. Vaša će se obitelj vjerojatno ove godine povećati. Ove godine do izražaja će doći ove osobine: znatiželja, spontanost, logično razmišljanje, prilagodljivost i komunikacija s ljudima. Pozitivan stav koji ćete steći pomoći će vam da postignete visoke ciljeve.

Jarac – najsretniji znak godine
O vama bi se moglo reći da ste dobili jackpot jer ćete biti najsretniji horoskopski znak 2020. U praksi ćete uživati u ispunjenju na svim razinama, ali zadovoljstvo će doći postepeno, a ne sve u isto vrijeme kao što očekujete. Imate priliku povratiti samopouzdanje kroz novu priliku za karijeru i, najvjerojatnije, upoznati nekoga posebnog koji će vas promijeniti na bolje. Dakle, što još očekujete? Nasmiješite se jer imate razloga!

Vodenjak – iznenađenja u osobnom i profesionalnom životu
Vodenjaku će se dogoditi vrlo naporna godina, ali to im uopće neće predstavljati problem. Vodenjaka čeka izuzetno sretno razdoblje. Život će im ponuditi sve što su ikada poželjeli. Vjerojatno će upoznati veliku ljubav, primiti znatnu svotu novca i napredovati u karijeri što će im omogućiti da poboljšaju svoju financijsku situaciju.

Ribe – dostignuća u svim sferama života
Ljubavni život Riba bit će izuzetno plodan u 2020. godini. Možda se zaljubite i budete sentimentalno uspješni. Život će vam biti ispunjen zabavom, a 2020. godine ćete se opustiti i uživati u životu još više, posebno tijekom prvih sedam mjeseci 2020. godine, tako da ćete biti vrlo sretni. Postat ćete svjesniji svog kreativnog potencijala i istražit ćete ovaj potencijal. Tijekom prvih sedam mjeseci u godini stekli biste i neke dobitke od kockanja, a ako želite dijete, ove godine će se vaša želja vjerojatno ispuniti. Ako nemate posao, velike su šanse da ga dobijete 2020. godine.