Tenisice sa detaljem srca 24,99, tenisice sa Snoopy likom 39,99 eur

Dan zaljubljenih nam je stigao! U ludilu romantike koje nam danas slijedi, postoji upravo ta jedna stvar koja može usrećiti i one sretno zaljubljene, ali i one koji ne žele biti zaljubljeni – a to su cipele. Zašto je ljubav prema cipelama vječna ljubav pitali smo i naše Deichmann influencerice, koje su nam otkrile jesu li romatične i obilježavaju li Valentinovo na neki poseban način.

O danu zaljubljenih mišljenja su podijeljena. Tim ‘Romantični’ ima mala srca u očima kada čuju riječ Valentinovo, sanjajući o crvenim ružama i ljubavi iz bajke, dok je za druge 14. veljače samo još jedan običan dan. Činjenica je: nisu svi sretno zaljubljeni i ne slave svi Valentinovo kao da sutra ne postoji.

Kako na dan zaljubljenih gledaju naše influencerice?
Lidija: Ja sam romantična duša. I veselim se Valentinovu i svim drugim danima koji slave ljubav. 
Matea: Nisam tip koji na Valentino radi nešto drukčije ili posebno, naravno znaku pažnje se uvijek veselim kao i svaka žena, neovisno o danu u godini.
Marija: Ja sam tim romantika cijele godine, ne samo na Valentinovo. Od sve romantike u veljači mogu izabrati isprobavanje krafni s dečkom ili prijateljicom kao dosta romantično, a samo Valentinovo ne obilježavam specijalno. Povod za romantiku, poklanjanje, večere ili izlaske je uvijek!
Veronika: Ne pridajem važnost konvencionalnim datumima, mislim da se ljubav treba njegovati svaki dan. To je kao i s cipelama, ne postoji određeni datum za kupnju nego je svaki dan savršen za nove cipele.

U ludilu romantike koje nam slijedi, postoji upravo ta jedna stvar koja može usrećiti i one sretno zaljubljene, ali i one koji ne žele biti zaljubljeni – a to su cipele. Zašto je ljubav prema cipelama vječna ljubav?

Lidija: Zato što su cipele najljepši modni dodatak svakoj (zaljubljenoj) ženi.
Matea: Cipele te nikad ne iznevjere, a uvijek podignu kombinaciju i dovedu te do željenog cilja, zar to nije i više nego dovoljno da ih vječno volimo?
Veronika: Ljubav prema cipelama je djevojkama poput ‘vječne ljubavi’ koja uvijek razveseli i nikad ne razočara, a često i utješi. 

Marija: Ljubav prema jednom paru cipela nije vječna ljubav jer uvijek ima neki novi par u koji se zaljubim i zavolim više od prethodnog para.

Koji god tim odabrali za Valentinovo, tim cipele ostajemo cijelu godinu. Omiljene modele za dan zaljubljenih biramo u Deichmann trgovinama.