Kaput 2059 kn, torba, 1099 kn, dolčevita 479 kn

Popularni američki high street brend ove jeseni predstavlja šaroliku paletu odjevnih komada i modnih dodataka koja će zadovoljiti i najzahtjevnije ukuse. Urbano, moderno i upečatljivo – karakterizira cijelu kolekciju koja u sebi nosi prepoznatljivi Guess pečat.

Traperice 1039 kn, torba 1219 kn

Fashionistice koje vole opuštenije svakodnevne odjevne kombinacije rado će nositi traperice – ultimativne komade u plavim nijansama koje su, osim za dnevne kombinacije, nosive i u svim drugim prigodama. Crna klasična dolčevita  još je jedan od nezaobilaznih komada u svakom ormaru kada stignu hladniji dani, a u novoj Guess kolekciji pronađite one sa zanimljivim detaljima poput zvonolikih rukava.

Dolaskom hladnije sezone, ključni odjevni komadi su topli, dugi kaputi u kojima ćete se osjećati ugodno, ali i trendi, i na jako niskim temperaturama. Guess predstavlja dugi, mekani kaput kojeg ćete na prvi pogled poželjeti nositi. Posebno efektan izgled daje mu specifičan uzorak kojeg čine slova i znakovi u bijeloj i roza boji. Ovaj neodoljivi spoj topline i modernog obožavat će sve ljubiteljice mode i rado će ga nositi uz svaki outfit.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

warm tones for cool weather #GUESSHandbags ( : @joshryanphotos)

Objavu dijeli GUESS (@guess)