Saponija je  iskoristila više od 125 godina posvećenosti čistoći, kako bi proizveli ultimativnu zaštitu, našeg najvažnijeg osjetila – dodira!

Sada je vrijeme da gledamo prema budućnosti i konačno slijedimo jednu od najvrijednijih poslovica – zdravlje na prvom mjestu. Mnogi proizvodi Saponije su ključni za održavanje čistoće, pravilne higijene, osobnog zdravlja i zdravog kućnog okruženja. Rezultat nastojanja Saponije da promijeni način razmišljanja o održavanju što pravilnije higijene ruku, odjeće i prostorija u kojima živimo je i nova linija proizvoda – HANDYSEPT I DEZI CLEAN.

U želji da omoguće normalno uživanje u svakodnevnom životu i lijepim trenucima s najdražima, najdjelotvornije proizvode iz profesionalnog segmenta Saponija je prilagodila širokoj potrošnji za najbolju higijenu ruku, površina i rublja. Stoga sada najpoznatiji brendovi Saponije – Faks helizim, Likvi, Arf, Bis, Lahor pružaju potpuno novu dimenziju čistoće i kvalitete života.

 

View this post on Instagram

 

Saponia – Da smo na čistom Specijalizirani proizvodi za dezinfekciju površina, ruku i rublja – Jer nama dodir nije opcija, već esencija života. Iskoristili smo više od 125 godina posvećenosti čistoći, kako bi proizveli ultimativnu zaštitu, našeg najvažnijeg osjetila – dodira. / Saponia – Be clean Specialized products for disinfection of surfaces, hands and laundry – Because touch for us is not an option, but the essence of life. We have used more than 125 years of commitment to cleanliness to produce the ultimate protection of our most important sense – touch. #Saponia #DaSmoNaČistom #SaponiaOsijek #Arf #ArfDeziClean #ArfDeziCleanBathroom #FaksDeziClean #FaksFinal #BisHandysept #ArfDeziCleanSpeed #SaponiaDeziClean #SaponiaHandysept #Čistoća #Dezinfekcijapovršina

A post shared by Saponia Global (@saponia) on

Za dezinfekciju ruku tu je već poznati Bis Handysept PRO s visokim dezinfekcijskim učinkom i 76% alkohola. Faks Helizim Dezi Clean FINAL sredstvo za dezinfekciju i ispiranje rublja osigurava 100% higijensku čistoću rublja, dezinficira ga i omekšava. Likvi Dezi Clean BLISTAL idealan je za dezinfekciju i pranje posuđa, a dodatno neutralizira i neugodne mirise. Arf Dezi Clean UNIVERSAL sredstvo za dezinfekciju i čišćenje vodoperivih površina namijenjen je za svakodnevno čišćenje i dezinfekciju površina poput vrata, podova, dječjih igračaka, obuće i namještaja dok je Arf Dezi Clean SPEED sadrži 76% alkohola i idealan za dezinficiranje očišćenih površina kao sprava za vježbanje, kuhinjskih i sanitarnih površina te kućišta elektroničkih uređaja.

NEOFRESH® linija i sve o njoj možete naći na www.saponia.hr/neofresh

Sretne dobitnice u darivanju objavljenom 29. lipnja je Vesna Mrkoci i Anja Shine Jakopčević. Molimo dobitnice da se jave u inbox:) Hvala svima na sudjelovanju!