Na ovogodišnjem Global Makeup Awards 2023, koji se održava već petu godinu za redom u Velikoj Britaniji, Avon Hydramatic Matte ruž, proglašen je zlatnim dobitnikom za najbolji proizvod za usne!

Ovo natjecanje predstavlja jedinstven sistem pronalaska najbolje kozmetike i kozmetičkih proizvoda na tržištu za 2023. Različite zemlje imaju ne samo različite kompanije i proizvode, već i različito vide ljepotu i beauty trendove. Nagrade koje se dodjeljuju predstavljaju najbolje od najboljih za svaku regiju. S preko 300 prijava, tim sudaca je čak nekoliko mjeseci ocjenjivao kozmetičke proizvode kako bi donio odluku koji su to proizvodi zaslužili ponijeti ove titule najboljih u industriji ljepote.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by avonhrvatska (@avonhrvatska)

Hydramatic Matte ruž za usne je jedinstveni mat ruž za usne s hijaluronskim jezgrom. Ovaj Avonov ruž poseban je po tome što njeguje usne iznutra, hidratizira ih i ne isušuje, pa one djeluju punije i nježnije. Uz raskošnu i postojanu boju, hidratizirajuća hijaluronska jezgra ovog mat ruža pruža njegu i zaštitu u isto vrijeme.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by avonhrvatska (@avonhrvatska)

Očarajte sve oko sebe lijepim usnama s novim Hydramatic Matte ružom koji će ih učiniti senzualnim. Uživajte u dugotrajnom efektu i širokom spektru dostupnih boja sa sada dokazano najboljim proizvodom za usne u 2023. godini!

Informacije o samom natjecanju kao i nagrađenim proizvodima možete pronaći na linku:

https://www.globalmakeupawards.com/winners2023.html#/