Sto tisuća cvjetova i sadnica na preko 300 tisuća četvornih metara!

Na zagrebačkom Bundeku, od 18. – 21. svibnja očekuje nas 57. izdanje međunarodne vrtne izložbe na preko 300 tisuća četvornih metara, a predstavit će se se oko 160 domaćih te desetak inozemnih izlagača.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by FloraArt – Zagreb (@floraartzagreb)

Uz prigodnu prodaju cvijeća i sadnica i ove godine na “Floraartu” organiziraju se zanimljiva predavanja i radionice, atraktivna natjecanja poput tradicionalnog Hrvatskog kupa florista i Međunarodnog natjecanja učenika srednjih škola u aranžiranju cvijeća, a nagrade očekuju i izlagače koji se kandidiraju za najljepši izložbeni prostor.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by FloraArt – Zagreb (@floraartzagreb)

Održat će se i prezentacija dendrološkog i ostalih materijala, a na zapadnom i istočnom prostoru parka Bundek organizirat će se bogata prodaja kaktusa, trajnica, raznolikog asortimana biljnog materijala i ostalih proizvoda po pristupačnim cijenama.

Ni najmlađi nisu zapostavljeni, pa će tako imati priliku uživati u Floragradu uz čitanje priča, dječje predstave, zabavne radionice i sadnju cvijeća.

Sto tisuća cvjetova i sadnica, brojne cvjetne instalacije i vertikalni vrtovi, najnoviji trendovi u hortikulturi i bogat popratni sadržaj, više je nego odlična preporuka za najljepši vikend.