Sve što nam treba za blagdansku zabavu kod kuće, a i bilo kakvu ‘žensku zabavu’ ima orahovačka destilerija Kostelac. Žene diljem regije su lude za luksuznim limitiranim izdanjem Craft gina sa šljokicama iz Slavonije koji je u kratkom roku postao pravi hit!

Najpopularnije ženstveno piće Gin Mountain Creek sa šljokicama iz Slavonije zavodi i svojim okusom i izgledom.

Iza ovog sexy ružičastog gina stoji Krešimir Kostelac, vlasnik manufakture rakija i likera koji naglašava: ‘Šljokice su potpuno prirodne i nastaju mljevenjem prirodnih minerala na nano čestice koje svjetlucaju u boci i čaši. Efekt je originalan, reakcije su fantastične’.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Destilerija Kostelac (@destilerija.kostelac)

 

Zašto su sve žene ‘lude’ za popularnim pićem Gin Mountain Creek?

Ginovi su fini i meki zahvaljujući iznimno kvalitetnoj vodi koja izvire u Parku prirode i Geoparku Papuk i prirodno se filtrira kroz slojeve stijena od kojih su neki stari više od 600 milijuna godina.

Svi ginovi destilerije Kostelac inspirirani su ljepotama Parka prirode i Geoparka Papuk, njegovim zelenim šumama, planinskim potocima, dolinama i proplancima te ako ove zime poželite uživati u sexy šljokičastom osvježenju obavezno posjetite ovaj webshop.

Ovo je dosita najljepše piće, a mi vas uskoro darujemo i zato nas obavezno pratite na našoj Facebook stranici🙂

Sretna dobitnica u darivanju objavljenom 22. studenog je Nikolina Knok. Molimo dobitnicu da se javi u inbox. Hvala svima na sudjelovanju!

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Destilerija Kostelac (@destilerija.kostelac)