Novouređeni Martimex u Vlaškoj čeka vas s kultnim parfemskim brendovima, beauty delicijama te luksuznim beauty centrom 

Parfumerija Martimex u Vlaškoj 70B zablistala je u novom luksuznom ruhu na čak tri etaže a, 16.2.2023. na svečano otvorenje stigla su brojna poznata lica koja su se uz dj-a, fantastičan catering i odličnu atmosferu odlično zabavljala.  

Želja je bila istaknuti ljepotu parfumerije koja se nalazi na prizemlju te dodati sadržaje beauty centru čime se Martimex zaista razlikuje od svih standardiziranih parfumerija u Hrvatskoj.    

Što je u cijeloj priči najposebnije, istaknuli su pristup projektu i dizajnu te komunikaciju prostora gdje klijenti mogu obaviti kupnju najpoznatijih mirisa i skin care-a te koristiti beauty centar koji je samo etažu ispod parfumerije.    

Iako smo trenutno naučili većinu stvari naručivati online, pa tako i putem martimex.hr, rituale kao što su šetnja sa prijateljicom i odlazak u najljepšu parfumeriju ništa ne može zamijeniti!    

Na 250 četvornih metara smjestili su se prekrasan Beauty Centar i Parfumerija sa više od 50 najpoznatijih kozmetičkih brendova, od klasičnih poput Versacea, Dsquared2, Moschina, Ferragama, Elie Saab, Philippa Pleina, Teaology, Payota, Shiseida, Dolce & Gabbane, Naj Olearia, Estee Laudera, Guerlaina, Lancomea, YSL-a do slavnih niche imena kao što su The Merchant of Venice, Anomalia, Atkinsons, Chopard, Memo i Sophie’s Garden.    

Sigurni smo da vas posjet ovom Martimexu neće ostaviti ravnodušnima!