Blagdansko vrijeme nam se približava te iznova kreće potraga za savršenim poklonom za vaše najdraže. Važno je dobro se pripremiti i na vrijeme napraviti listu poklona kako biste izbjegli stres i gužve u shoppingu. Ove godine počastite svoje drage osobe ili pak sebe darovima iz Marc Cain Store-a Zagreb u Vlaškoj 26, gdje je počela i rasprodaja za dio jesenske kolekcije 2023. U nastavku donosimo nekoliko prijedloga za savršen božićni poklon!

Pulover “Knitted in Germany”

Pulover u energičnoj žutoj boji za instantno dizanje raspoloženja. Zahvaljujući finoj pređi i labavom pletivu, izuzetno je mekan i lagan, a dizajn pletenica je vrlo moderan i jednostavan zbog čega će se uklopiti u svačiji stil. Marc Cain oznaka “Knitted in Germany” znači da je pulover izrađen korištenjem najnovijih tehnologija koje garantiraju kvalitetu.

Jednostavna i ženstvena haljina s mnogo detalja koje najbolje možete doživjeti i osjetiti uživo.

Zimska jakna u toploj zelenoj boji s #marccain oznakom održivosti “Rethink Together”, izrađena od recikliranih vlakana i punjena paperjem iz certificiranog uzgoja.

Mekani krzneni kaput u zelenoj nijansi koja će začiniti vaš outfit, a osim toga nema zime u takvom kaputiću!

Udobne i tople hlače sa cvjetnim uzorkom su pun pogodak ako želite dodati veselo osvježenje svom stylingu.

Odaberite svoje modne favorite, posjetite Marc Cain Store Zagreb u Vlaškoj 26 i na vrijeme se osigurajte odličnim poklonima za nadolazeće blagdane!