Poklanjamo 1×2 ulaznice za predstavu “Gospođica iz Maxima”

Dragi čitatelji, zahvaljujući kazalištu KOMEDIJA poklanjamo 2 ulaznice za jednog čitatelja za predstavu  Gospođica iz Maxima koja će se održati u utorak, 31.5.2016., 19:30 sati.

maxima

Dobitnike izvlačimo u ponedjeljak 30.05.2016.!

Vi morate samo točno odgovoriti na postavljeno pitanje, navesti ime i prezime, točnu adresu (ulica/trg, kućni broj, grad/mjesto), e-mail adresu (obavezno) i broj telefona/mobitela. Mail šaljite na info@lipadona.com.

Napomena: Mail naslovite (subject/predmet) na Gospođica iz Maxima.

Nagradno pitanje: Tko je redatelj ove odlične predstave?

Uvećajte si šansu za dobivanje ulaznica time što ćete lajkati našu stranicu,  post na Facebooku komentirati i lajkati te nas popratiti i na Instagramu:) Sretno svima!

30.05. 2016. Naša sretna dobitnica je Ivana Zorić! Draga Ivana, želimo ti odličan provod na sutrašnjoj predstavi. Ulaznice se podižu na blagajni pola sata prije predstave uz predočenje osobne iskaznice.

Briljantno dramaturški obrađen kazališni hit, koji je za za izvođenje priredio Ivica Kunčević. Vrckasta kurtizana zamijenjena je za damu iz visokog društva i sada je nehotice u centru pažnje. Njena iskrenost i neposrednost, šarm i ljepota nikog ne ostavljaju ravnodušnim, a ona dobiva priliku da raskrinka sav lažni moral pomodnih francuskih salona. Direktna i često prosta ona okrene stvari u svoju korist, ostavljajući lažne moraliste da trunu u svom malograđanskom životu. Feydeau je uvijek vrlo smiješan, pogodan za ansambl i uvijek popularan i omiljen kod publike, a kazalište Komedija ga dugo nije imalo na repertoaru.

Stavljanjem klasičnog komediografskog naslova na repertoar osiguravamo publici prokušanu kazališnu zabavu, moderniziranu i ubrzanu, prilagođenu našem vremenu. Pitanja lažnog morala i plitke malograđanštine uvijek su aktualna, osobito kad ih na pozornici čujemo iz pera jednog od najvećih majstora komedije u povijesti dramskog teatra. Ovom predstavom zagrebačka će publika dobiti ono što i očekuje od Kazališta Komedija: savršeno skrojen komad u izvedbi vrsnih glumaca koji stara pitanja propituje na nov i vedar način.

 

 

Midas Widget

Ostavite komentar