Zagreb, 25. srpnja 2022. – Rituali i beauty tretmani za predivnu kožu dio su naše svakodnevne rutine, a u njima nam itekako mogu pomoći inovativni uređaji koji zamjenjuju odlazak u kozmetičke salone. Priuštiti si kućni tretman ljepote poput profesionalnog nikad nije bilo lakše jer je na policama BIPE od sada dostupan novi asortiman inovativnih beauty uređaja Rox Beauty.

Članove programa vjernosti dodatno će razveseliti vijest kako je BIPA pripremila odlične popuste na kupnju Rox Beauty proizvoda koji vas čekaju u poslovnicama u razdoblju od 22. srpnja do 30. rujna 2022. godine. Za svaku kupovinu u BIPI u iznosu od 50 kuna, za vrijeme trajanja promotivne ponude moguće je dobiti jedan žig, a sa sakupljena tri ostvariti popust do 45% pri kupnji široke ponude Rox Beauty uređaja.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli BIPA Hrvatska (@bipahrvatska)

Inovativni beauty uređaji omogućavaju trajno uklanjanje dlačica, lifting tretman, čišćenje lica ili kućni wellness ritual za njegu kože, a osim jednostavne upotrebe mogu se ponijeti i na putovanje kako bi ih mogli koristiti u bilo kojoj prilici. Osim što podižu rutinu njege na višu razinu, Rox Beauty proizvodi pomažu da je ona dugotrajnija, ali i održiva. Uređaji poput setova za čišćenje make-up kistova, spužvica ili beauty hladnjaka produljuju kozmetičkim pomagalima vijek trajanja, što je posebno važno u ljetnom razdoblju. Uz pomoć uređaja moguće je produžiti vijek trajanja kozmetičkih proizvoda i šminke, što ujedno omogućava uštedu i smanjuje gomilanje nepotrebnog otpada.

BIPA program vjernosti za svoje članove uvijek donosi nešto novo i atraktivno, stoga dođite u najbližu BIPU, uživajte u kupovini i ostvarite izvrsne pogodnosti na BIPACard ili BCdigital kartici!