Cjelovito rješenje kombinira prokušano daljinsko nadgledanje i upravljanje s daljinskim upravljanjem, plus ticketing i naplatu za pokretanje poslovanja s IT uslugama bez gubitka novca

28. srpnja 2022.N-able, Inc. (NYSE: NABL), globalna softverska kompanija koja davateljima IT usluga pomaže u pružanju usluga udaljenog nadzora i upravljanja, zaštite podataka kao usluge i sigurnosnih rješenja, predstavila je N-able N-sight™ RMM, cjelovito rješenje za rastuće davatelje upravljanih usluga (MSP), s vodećim mogućnostima proizvoda u industriji. Povezujuću N-ableov nagrađivani RMM (Remote Monitoring and Management) sustav temeljen na oblaku – N-able Take Control za daljinsku podršku i MSP Manager za automatizaciju profesionalnih usluga – N-sight olakšava davateljima upravljanih usluga da brzo započnu i učinkovito skaliraju po vrlo konkurentnoj cijeni.

“MSP-ovi na različitim razinama rasta trebaju pravo, prilagođeno rješenje koje će im izaći ususret tamo gdje pokušavaju ubaciti kvadratni klin u okruglu rupu”, izjavio je Mike Adler, glavni tehnološki direktor. “Zato predstavljamo N-sight, kako bismo pomogli ujednačavanju uvjeta na tržištu. Dovoljno je snažan za iskusne MSP-e, ali je dizajniran posebno za one koji su na početku svog puta i rasta. Uzbuđeni smo što MSP-ima možemo ponuditi doista cjelovito rješenje koje će im pružiti sve što je potrebno za optimizaciju poslovanja i rast s njima, dok oni istovremeno rastu s cijenama u skladu s njihovim budžetom.”

N-sight omogućuje:

 • Windows®, Linux® i najbolje u klasi Apple® mogućnosti daljinskog nadzora i upravljanja s:
 • Jednostavnom nadzornom pločom koja ističe kritične informacije tijekom vršnog rada
 • Automatizacijom bez koda s više od 600 skripti za ubrzavanje skaliranja
 • Vodeće u industriji, fleksibilno upravljanje zakrpama kako bi uređaji bili usklađeni i sigurni
 • Take Control, brzo rješenje daljinskog upravljanja s:
 • “Fast Assist” za pomoć u brzom upravljanju udaljenim radnim površinama, uključujući live chat
 • Mobilnom podrškom za Android i iOS izvorne aplikacije s punim setom značajki
 • Sofisticiranom enkripcijom i autentifikacijom s više faktora za siguran, trenutni pristup
 • MSP Manager, integrirano upravljanje PSA poslovanjem sa:
 • Automatiziranim radnim procesima ticketinga i naplate za učinkovitost i točnost
 • Objedinjenim i automatiziranim radnim tijekom servisne službe uključujući aplikaciju za mobilne tehničare
 • Brandable korisničkim portalom za izgradnju programa lojalnosti kupaca

Prema Udruzi za tehnološke usluge i industriju, upravljane usluge jedan su od najbrže rastućih sektora u tehnološkoj industriji — iz godine u godinu po zdravoj stopi od 20% — no suočavaju se s tri glavne prepreke, koje uključuju izazove rasta, zadržavanja i profitabilnosti[1]. N- sight je osmišljen kako bi pomogao MSP-ovima da svladaju ove izazove tako što će im omogućiti da brže počnu i rade, lakše i profitabilnije upravljaju te osiguraju svoje male i srednje poslovne klijente. MSP-ovi u ranim fazama razvoja konačno imaju sve što im je potrebno da pređu na višu razinu i u potpunosti iskoriste potencijal svog rastućeg sektora.

“Virusi, malware, pa čak i ransomware, neprestano se razvijaju. N‑able N-sight pomoći će nam zaštititi okruženja kojima upravljamo,” rekao je Julian Ma, osnivač i izvršni direktor, Computer Guys.

MSP-ovi koji traže novi RMM ili svoje prvo rješenje, mogu se prijaviti za besplatnu probnu verziju N-sighta, koji je komercijalno dostupan diljem svijeta. Više informacija dostupno je na sljedećoj web poveznici: https://www.n-able.com/lp/n-sight-rmm.

[1] Technology Services & Industry Association, Managed Services Trends 2022,  January, 2022.