Obožavamo kad dobijemo uvid u razmišljanje muškaraca i onoga što potajno priželjkuju, ali im je možda neugodno reći naglas. Srećom, rezultati brojnih istraživanja otkrili su najčešće seksualne želje muškaraca diljem svijeta.

1. Rekonstruiranje scena iz filmova za odrasle

Jeste li ikad bili u krevetu s partnerom kada je odjednom, možda i gotovo neprimjetno napravio nešto drugačije nego inače? Razlog je obično taj da je to vidio u filmu za odrasle i odmah poželio isprobati, no možda mu je bilo neugodno to priznati. Sljedeći put umjesto odlaska u kino, ostanite doma, pogledajte zajedno njegov omiljen film za odrasle i odaberite probu scene s kojom se osjećate ugodno. Vaš partner bit će oduševljen!

2. „Dirty talk“

Ovo je zapravo nešto što, po istraživanjima gotovo podjednako žele isprobati i muškarci i žene. Nesigurnost se obično javlja u nedostatku inspiracije za pravim riječima. No, muškarci otkrivaju kako im nije nužno potrebno da se radi o pravom „dirty talku“ odnosno govorenju prostota. Većina bi bila zadovoljna da im partnerica na senzualan način kaže točno što želi da joj se radi i na koji način. Muškarci zaista žele zadovoljiti partnericu u krevetu, no i oni su nesigurni što će vam se točno sviđati. Cijenit će direktne upute i prijedloge, a vi ćete dobiti točno ono što volite i želite.

3. Zabava u troje

Od kada je filmova i serije vezanih uz muško – ženske odnose, od tada živi i ideja o seksu u troje. Likovi takvih emisija uvijek polude kada vide dvije žene koje djele senzualan poljubac, a barem jednom nastoje nagovoriti svoju partnericu na trostruku zabavu u krevetu. Ukoliko vam ta ideja nije u potpunosti odbojna i ukoliko možete zatomiti možebitnu ljubomoru, svome ćete partneru ostvariti vjerojatno najveću seksualnu želju, koju će zauvijek pamtiti.

4. Kazalište u spavaćoj sobi

Još jedna fantazija koju često imaju i žene je igranje uloga kao predigra. Tema je bezbroj, no one „provjerene“ su: doktorica i pacijent, policajka i kriminalac, učiteljica i učenik. Kao što vidite, radi se o dominantnim ženskim ulogama, u čemu se krije još jedna fantazija brojnih muškaraca. Većina ih želi da partnerica bude dominantna i šefuje u krevetu. Ukoliko ste prirodno dominantnija osoba u vezi, ovo će vam biti lagano za „odglumiti“, no ako ste prirodno sramežljiva osoba, vaš partner mogao bi se oduševiti vašom drugom stranom koju krije igranje uloga.

5. Seks na javnom mjestu

Ovo je fantazija koju možete relativno lako ostvariti. Iako je rizik da vas netko može „uhvatiti na djelu“ itekako uzbudljiv, nije teško odabrati javno mjesto gdje su šanse za to minimalne. Parovi se najčešće odlučuju za kino, toalete kafića i restorana, plaže i parkove sa skrivenim kutkom. Ako ipak niste za tako nešto, imamo i drugi prijedlog. U udobnosti spavaće sobe snimite vlastiti kućni urada koji ćete sutradan zajedno pogledati. Mnogi parovi ističu kako im je gledanje vlastitih snimaka iznimno uzbuđujuće i povezujuće iskustvo. Što god odaberete, pobrinite se da je i vama i partneru ugodno i zapamtite da je komunikacija izuzetno važna kod ovakvih stvari. Misli ne možete čitati, stoga najbolje izravno pitajte. Uz čašu vina sve je lakše!