Streaming servis Pickbox NOW ovog studenog donosi brojne premijere. Za sve ljubitelje pomalo drukčijih priča i neočekivanih zapleta, ove će se serije sigurno brzo naći na vrhu ljestvica favorita.

Trik nestajanja (Vanishing Act)

Miniserija o Melissi Caddick, australskoj prevarantici koja je nestala s više od 23 milijuna dolara dok se nastavlja intriga njezina života. Istinit prikaz o tome kako izgleda kada jedna osoba pomiješa drskost, pohlepu i posao. Situacija se zakuha kada se Melissa umjesto u sudnici pojavi mrtva na plaži, a dokazi su o njezinoj smrti upitni. Od 2. 11. na Pickbox NOW stiže priča o Melissi koja je uspjela prevariti više od 60 ljudi. Kako će nakon godina obmana, lažnih trgovačkih izjava i krađa završiti ova nevjerojatna priča?

Glava (The Head)

Mali se tim znanstvenika odluči provesti zimu u istraživačkoj stanici na Antartiku, kako bi se nastavio rad o globalnom zatopljenju. Neočekivano, s dolaskom proljeća osim prvih zraka sunca na vidjelo izlazi i tragedija koja se odvila te zime. Tim je nestao ili ubijen, a jedina je ostala Maggie, koja se ne sjeća ničega. Glumci poput Álvara Mortea, Johna Lyncha, Tomohisa Yamashita i mnogi drugi samo su dio zvijezda koje od 3. 11. možete pratiti na Pickbox NOW. Otkrijte zašto je Variety upravo ovu seriju proglasio jednom od najboljih međunarodnih serija 2022. godine.

Krajnji rok (Deadline)

Nakon godina rada za lokalne tabloide novinar James Alden dobiva priliku karijere, prvi intervju s Natalie Vargom, optuženicom za ubojstvo svog bogatog supruga. Iako svi dokazi pokazuju na njezinu krivnju, James dobiva ponudu koja mu može promijeniti život. Sve što treba je pronaći pravog ubojicu, a Natalie će mu dati ekskluzivnu koju svi žele. Hoće li James pronaći ubojicu ili je i on sam postao žrtva karizmatične Natalie? Dostupno od 24. 11. na Pickbox NOW.