S vremena na vrijeme lijepo je posjetiti neko novo mjesto, osjetiti dašak luksuza i atmosfere u kojoj ne uživamo svakodnevno. I dok za takve užitke još neko vrijeme nećemo moći potegnuti izvan granica, pronašli smo jedno divno  mjesto u Hrvatskoj.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli koliba “Šume Pjevaju” (@sume_pjevaju)

U Gorskom kotaru smjestilo se šarmantno selo Mrkopalj koje je posljednjih godina doživjelo pravi turistički boom. Zimi je mjesto poznato po predivnim odredištima za skijanje, a ostatak godine oduševljava šarenilom prirode, čistog zraka i sportskim sadržajima.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli koliba “Šume Pjevaju” (@sume_pjevaju)

Plan aktivnosti lako ćete osmisliti kao i to gdje prespavati jer je kraj prepun šarmantnih koliba i kućica. Jedna takva je i koliba Šume Pjevaju u kojoj ćete se osjećati kao pravi Instagram influencer. 🙂 Detalj koji goste odmah obara s nogu veliki je prozor s kojeg “puca” pogled na netaknutu prirodu dok vi ugodno sjedite u ljuljački i ispijate svoju kavu ili čaj. Zimi će vas grijati topli drveni interijer, a taj isti prostor u ljetnim mjesecima donijet će hlad i osvježenje od gradske vreve.

Idealno za romantičan boravak u dvoje, koliba sadrži sve što vam je potrebno. Zamislite jutarnje buđenje uz pogled na zelenilo ili bijeli snijeg te pripremu ukusnog doručka i kave u preslatkoj kuhinji. Kuhinja je savršen spoj retro i rustikalnog stila, a iako mala sadrži sav pribor za pripremu ukusnih jela. U pripremljenom obroku guštajte za velikim drvenim stolom ili se smjestite kraj velikog prozora, a tko zna možda vam u posjet dođe i koja šumska životinjica.