Meni moje, tebi tvoje, tebi moje, u redu uzmi što misliš da ti pripada, meni tvoje, ne hvala, ja imam svoj svijet u kojem stanuje sve što mi je potrebno tako da ne misliš ako uzmeš dio mog života da mi moraš ponuditi komad svog.

Budi pažljiv kad odlučiš zagrist dio mog kolača, možda ti se dogodi da izgubiš sebe, ne garantiram da ćeš biti sretan odabirom, možda bolje da zahvališ na onom što posjeduješ jer je to najbolje za tebe.
I iako ti se čini da je moj život ono što želiš živjeti, razmisli dva puta, budi hrabar dovoljno da prihvatiš da su tvoj put i izbori ono što si ti i ne mijenjaj samo da bi promjenio, ponekad je teži put lakši za izdržat nego ono što ti okolina nametne kao savršen izbor.
Možda su ove riječi teške za tvoj um trenutno, ali vjeruj mi, kada prođeš kroz ono što sam ja prolazila da bi došla do ovog što sad imam bit će ti sve jasno.
Kroz trnja do pobjede, i ne boji se pasti na putu, nekoliko padova naučit će te da s vremenom tako uspravno stojiš da te niti jedna munja neće sravnati sa zemljom.
Ne zavidi drugome na onom što ima jer ono što ti imaš je vrijedno onoliko koliko ti to želiš vidjeti.
I stotine sjajnih ruža u vrtu nisu dokaz da ti život blista, sve je to samo paravan za susjede gladne tvog života, ponekad se iza srušenih zidova krije prava vrijednost.
Sve je onako kako ti to želiš vidjeti, pa što drugo mogu nego poželjeti ti da vidiš svoj život na naj optimističniji način, jer kako siješ tako ćeš žeti, sij obilno, bez imalo srama i vjeruj da pobjedu zaslužuju i oni najsiromašniji.
Vjeruj u sebe, jer tko će ako nećeš sam u sebe vjerovati.

Ana Kramarić

Izvor fotografija: privatni album Ane Kramarić
Sva prava pripadaju vlasniku. Zabranjeno korištenje fotografija bez izričitog pisanog odobrenja vlasnika.

ana