Nova kolekcija iz Melvite je toliko neodoljiva da je moguće namamiti vas na nekoliko impulzivnih kupnji, ali ovaj put će biti bez grižnje savjesti! Mali proizvodi za ruke i usne savršene su veličine za ponijeti ih sa sobom kamo god krenuli, a živopisne boje će uvijek uljepšati vaš dan. Svaki proizvod sadrži 100 % organska ulja iz voća najviše kvalitete! Organsko ulje koštica marelice hrani i uljepšava kožu, ulje indijske smokve obnavlja i štiti, a ulje nara umiruje i zaglađuje. Sva navedena ulja su izvanredno bogata esencijalnim masnim kiselinama i vitaminima. Pripremite se na živopisnu i predivnu zimu prepunu vitamina!

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Melvita 🌿 (@melvita.hr)

Njega ruku nikada nije bila zabavnija, uz organske sastojke i brigu o prirodi!

Znate li zašto su baš ova ulja dobila čast biti glavne zvijezde Melvitine kolekcije?

    • Ulje koštice marelice, bogato omega-9 masnim kiselinama, pomaže učiniti kožu mekom, glatkom i blistavom. Bogato je karotenoidima i antioksidativnim vitaminima A i E koji osvježavaju kožu i pružaju blistavi sjaj. Tekstura suhog ulja u trenu se upija u kožu bez ostatka masnog traga
    • Ulje indijske smokve iznimno je bogato sterolima i vitaminom E koji imaju snažna antioksidativna svojstva i hrane kožu. Bogato je i masnim kiselinama koje jačaju zaštitnu funkciju barijere kože i sprječavaju dehidraciju.
    • Ulje nara iznimno je bogato omega-5 rijetkom masnom kiselinom koja intenzivno hrani i obnavlja. Također je bogato antioksidativnim sterolima i vitaminom E koji su zaduženi za sprječavanje prijevremenog starenja kože.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Melvita 🌿 (@melvita.hr)

Uporaba nara i indijske smokve, dvije medonosne biljke, potiče i doprinosi očuvanju pčela koje su neophodne za naš ekološki sustav i planet.

Ambalaža balzama za usne je 100 % reciklabilna, u potpunosti je napravljena od istog materijala radi lakšeg recikliranja. Ambalažu krema za ruke moguće je 100 % reciklirati, a napravljena je od 50 % reciklirane plastike što smanjuje štetan utjecaj na okoliš.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Melvita 🌿 (@melvita.hr)

Ne propustite Green week na www.melvita.hr 

Najbolja prilika za djelovati je – odmah! Na Melvita webshopu od 23. do 29.11. očekuje vas 15 % popusta uz kupnju u iznosu do 350 kn, ili čak 25 % popusta uz kupnju iznad 350 kn. Požurite i osigurajte svoju dozu voćnih užitaka već danas!

Više otkrijte na www.melvita.hr ili na službenim društvenim profilima: Facebooku i Instagramu.

Uljepšavajući žele za ruke i nokte, 30 ml 61,90 kn
Nježni balzam za usne, 4,5 ml 60,90 kn
Hranjiva krema za ruke, 30 ml 61,90 kn
Hranjivi balzam za usne, 4,5 ml 60,90 kn
Svilenkasta krema za ruke, 30 ml 61,90 kn
Svilenkasti balzam za usne, 4,5 ml 60,90 kn

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Melvita 🌿 (@melvita.hr)