Na omiljeni desert podsjećaju Melvitina nova Uljna sjajila za usne. Toliko su slatka i šarena, a toliko hranjiva i njegujuća. Uz to, naglašavaju usne i čine ih punijima kako bi bile još sočnije i spremne za poljupce.
RedLove jabuka – jabuka u koju ćete se zaljubiti kao u omiljeni desert!

Kada prvi put probate RedLove jabuku, budite spremni na veliko iznenađenje… Organski uzgojena jabuka u Provansi je zaista nevjerojatna: iznutra je crvena kao i izvana! Ako ste se ikada pitali kako je to moguće, to je rezultat prirodnih pigmenata antocijanina. Melvitino RedLove ulje jabuke stvoreno je namakanjem svježih jabuka u organskom suncokretovom ulju.
Uljna sjajila – za prirodno predivne usne
Nova uljna sjajila, certificirano organska i s veganskom formulom, obogaćena su obnavljajućim uljem ricinusa i uljem RedLove® jabuke. Zahvaljujući spoju masnih kiselina koje sadrži (omega 6 i 9), RedLove® ulje jabuke osnažuje funkciju barijere kože i štiti usne od isušivanja. Sva tri nova sjajila – nijanse Pulpy Natural, Crispy Pink i Juicy Red su 100 % prirodna, a posebna su i po neodoljivo primamljivim mirisima citrusa, cvijeta ananasa i grožđa.
Više o novim sjajilima na web trgovini www.melvita.hr, a dostupna su i odabranim Müller poslovnicama.