Zagreb, 9. studeni 2020. – U današnje vrijeme sve više brinemo o svom tijelu i koži, ulažući u kozmetiku i tretmane lica kako bismo imali zdrav ten te kako bismo zadržali optimalan tonus, hidrataciju i sjaj kože. Švedski skintech brand FOREO donosi vam nekoliko korisnih savjeta kako biste poboljšali djelovanje vaših krema i seruma, ali i povećali učinkovitost svih kozmetičkih proizvoda.

UVIJEK ČISTA KOŽA

Za ispravnu apsorpciju aktivnih sastojaka vaših omiljenih kozmetičkih proizvoda vrlo je važno nanijeti ih na potpuno čistu kožu, dobro pripremljenu za upijanje i djelovanje formulacija krema za lice. Ukoliko proizvode nanesemo na kožu koja nije čista i pripremljena, to može rezultirati začepljenim porama ili pak zadržavanjem kozmetičkih sastojaka na površini, bez prodiranja u dublje slojeve kože, a time i bez potpune učinkovitosti. Korištenjem FOREO masažera za čišćenje lica, kao što je napredni LUNA 3 uređaj s hyper tehnologijom, moći ćete ukloniti do 99,5% nečistoća, mrtvih stanica, bakterija i ostataka šminke, a vaša koža bit će spremna za sljedeći korak u njezi, čime će se olakšati apsorpcija i povećati učinkovitost hranjivih sastojaka.

T-SONIC ™ PULSACIJE ZA TONUS VAŠE KOŽE

Zahvaljujući ovoj inovativnoj, patentiranoj FOREO tehnologiji, s 8000 pulsacija u minuti, sastojci proizvoda za njegu kože učinkovito će prodrijeti kroz različite slojeve kože na jednostavan, siguran i pouzdan način. LUNA 3 će tako pomoći u potpunom upijanju nutritivnih sastojaka kozmetičkih proizvoda, a istovremeno će vam pružiti ugodnu masažu lica dostojnu vašeg spa centra. T-Sonic pulsacije također mogu poboljšati mikrocirkulaciju lica i protok krvi, stimulirajući stvaranje kolagena i elastina u koži. Rezultat? Čvrsta i zategnuta koža.

Evo što dr. Raj Arora iz The Face Bible kaže za FOREO tehnologiju infuzije: „T-Sonic ™ pulsacije stvaraju nježne pokrete na površini kože. To omogućuje učinkovit, ali nježan piling, što znači da najudaljeniji sloj kože bolje reagira na korištene proizvode za njegu. Pulsacije pomažu i u optimalnoj raspodjeli krema i seruma i na samoj površini kože. One također mogu pomoći dubljem prodiranju proizvoda za njegu kože u epidermu, osiguravajući da iz naših proizvoda za njegu izvučemo ono najbolje.”

TERMOTERAPIJA I APSORPCIJA: NAJBOLJI PRIJATELJI!

UFO 2 oličenje je vrhunske tehnologije, pametni uređaj koji aktivira maske za lice. Pitate se koja je prednost primjene krema za lice nakon upotrebe UFO 2? Zahvaljujući termoterapiji koju nudi ovaj inovativni uređaj, sastojci iz vaše najdraže kozmetike odmah se apsorbiraju i dosežu dublje slojeve kože te se tako drastično optimizira i sam rezultat.

KRIOTERAPIJA ZA NEPOSREDNI UČINAK ZAGLAĐIVANJA

Hladnoća, kao što znamo, pomaže održati kožu čvrstom i glatkom. Pomoću tehnologije krioterapije prisutne kod UFO 2 uređaja, koja pouspješuje učinke UFO aktivnih maski za lice, također možete raditi na tonusu kože i maksimizirati rezultate krema za učvršćivanje kako biste postigli efekt liftinga i izgled mlađeg lica. Još jedna važna značajka krioterapije je sposobnost zatvaranja otvorenih pora kako bi se održao optimalan tonus kože.

LIMFNA DRENAŽA UZ MASAŽU LICA: OBAVEZNO!

Kao i ostatak tijela, lice akumulira tekućinu. Zadržavanje vode utječe na podočnjake i definiciju lica koje će zbog toga izgledati otečeno i umorno. Zahvaljujući uređajima kao što su LUNA 3 i UFO 2 te njihovim pulsacijama, možete napraviti napredne tretmane lica koji stimuliraju limfni sustav lica, uklanjajuju toksine i istovremeno pružaju luksuznu masažu koja pomaže u prevenciji i uklanjanju napetosti lica. Masaža se izvodi na potpuno jednostavan način tako da se uređaj stavi na kožu te se s njegovim mekanim silikonom prijeđe preko područja koja vas najviše zanimaju: vrat, kontura, jagodične kosti i kontura očiju.

Slijedeći ove male i čudesne savjete koji kombiniraju najbolje što FOREO tehnologija može ponuditi, iz dana u dan primijetit ćete nagli porast učinkovitosti vaših omiljenih kozmetičkih proizvoda, a vaše lice bit će  zdravije i zategnutije nego ikad!

LUNA 3UFO 2 uređaj i pametne maske potražite u FABUspot by Anabella ili na www.foreo.com