Ljeto još nije gotovo, temeperature i dalje divljaju, a neki se od nas tek spremaju za godišnji odmor. Zato vas podsjećamo da nikako ne zaboravite spakirati omiljene napuhane igračke za uživanje cijele obitelji.

Vjerojatno ste spakirali svoje kupaće kostime, šator za plažu, dječje sandale za plažu, ali imate li napuhanac za plićak? Ako idete negdje na more, obavezno trebate neku vodenu igraču na napuhavanje!

U ponudi ih sada toliko ima da možete birati što vam srce želi, a podići će vaš odmor na novi nivo!

Flamingosi, krafne, labudovi, jednorozi, hamburgeri, sve što trebate je odabrati, a super vijest je da su u Pevexu na vrućem sniženju!

Mi navijamo za lubenicu, tko se ne bi htio izležavati na sočnoj kriški lubenice. Jednostavno izgleda tako osvježavajuće! Ipak najobičniji napuhanac u stilu lounge kreveta jedan je od najbolje ocijenjenih pa će biti odličan izbor za sve koji cijene prije svega jednostavnost. Ako imate malu bebicu, onda je ovaj kolut odličan za navikavanje na vodu. Zabava vam je zagarantirana!

Naš favorit iz Pevex ponude je ova rock’ n roll kolut u obliku automobilske gume.

Potražite i vi svoj favorit i uživajte u ljetu!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Pevex (@trgovacki_lanac_pevex)

Dobitnica u darivanju Philips epilatora objavljenom 31. kolovoza je Zorica Binalina Mlinarić.  Molimo dobitnicu da se javi u inbox:) Hvala svima na sudjelovanju!