Nedavno sam dobila na poklon Superliner Gel Intenza od L’oreala.

nada3

superlIsprva sam bila vrlo skeptična po pitanju ovog eyelinera jer se nalazi u maloj bočici i nanosi zasebno profesionalnom četkicom. Viđala sam ga na policama drogerija, međutim zbog svog načina nanošenja nije mi bio primamljiv. Navikla sam na eyelinere u olovci, bitno mi je samo da je četkica u obliku flomastera. Ne volim one sa tankim četkicama jer su mi nekako nestabilni i vrlo lako se može s njima pogriješiti. Naravno, znam djevojke koje i sa takvom četkicom mogu povući savršenu liniju.

I tako, dobila ja ovaj L’orealov i odlučila ga isprobati prije spavanja, kako se ne bi ujutro bavila sa popravljanjima, a brojim svaku minutu za spremit se na posao. Oduševljenje! Bilo mi ga je doslovno žao skinuti prije spavanja.

nada

Doista, ovo je jedan od rijetkih proizvoda koji me oduševio baš onako na prvu. Liniju sam povukla iz prve i bila je bolja nego ikoja linija do sada…a onda su se te linije počele ponavljati iz dana u dan, uvijek iste i pravilne. Osim tuša sa „flomaster“ kistom ovo je odličan način nanošenja tuša na oči, a opet možete točno dozirati koliko ćete gela nanjeti. Struktura tuša je fleksibilna i svilenkasta, te lagano klizi prilikom nanošenja. Što je najvažnije tuš je postojan i nema bojazni od topljenja tokom dana.

nada2

Meni je ovo pravo otkriće i moja kozmetička torbica će sigurno i u budućnosti sadržavati ovaj Superliner, jer je doista kao što sam naziv kaže: SUPER!

Nada J.