Pripremite se za ljetno raspoloženje s linijom proizvoda L’Oréal Professionnel Solar Sublime. Učinkovita tehnologija za savršenu kosu tijekom cijelog ljeta.

solarUV zrake, klor i sol napadaju kosu. Zbog oksidacije kosa postaje beživotna i teško ju je kontrolirati. Ujedno je oslabljena, suha i oštećena. Linija Solar Sublime nudi rješenje, savršenu kombinaciju između hranjena i zaštite. Tehnologija Mexoryl S.O UV-Protect štiti vlakno od UV zraka, dok topljivo ulje pruža zaštitu i ekstra hranjenje prilikom izlaganja suncu, bez otežavanja kose.

SOlar Sublime zaštitni šampon za nakon izlaganja suncu

Šampon koji trenutno obnavlja od sunca isušenu kosu. Čisti vlakno kose i odstranjuje sol i klor. Čini kosu mekom, laganom i blistavom.

Preporučena maloprodajna cijena: 94,00 kn (mililitraža: 250 ml)

SOlar Sublime maska visoke hranjivosti za obnavljanje kose. Nakon izlaganja suncu

Maska za obnavljanje kose nakon izlaganja suncu. Intenzivno hrani vlakno kose, te vraća podatnost i mekoću nakon izlaganja suncu.

Preporučena maloprodajna cijena: 152,00 kn (mililitraža: 200 ml)

 

SOlar Sublime lagani sprej za zaštitu kose od sunca

Zaštitni sprej za njegu. Trenutno štiti kosu za vrijeme izlaganja suncu. Lagani zaštitni film nemasne teksture obavija i hrani vlakno kose, te kosi pruža blistavost. Kosa sjaji prirodnim sjajem, podatna je i lagana.

Preporučena maloprodajna cijena: 136,00 kn (mililitraža: 125 ml)

Solar Sublime mlijeko zaštitu kose od sunca s anti-frizz učinkom

Zaštitno mlijeko hrani, zaglađuje i štiti kosu za vrijeme izlaganja suncu. Sustav s mikro difuzorom pruža kosi osjećaj lakoće i ne masti je. Nanosi se na vlažnu ili suhu kosu od korijena do vrhova.

Preporučena maloprodajna cijena: 136,00 kn (mililitraža: 125 ml)

Upravo smo objavili i recenziju kolegice koja je isporbala ove proizvode, pročitajte njene dojmove:)