Jedna od temeljnih L’Occitaneovih vrijednosti je – vraćati prirodi, barem onoliko koliko od nje uzimamo. Na tom putu, L’Occitane je osnovao Fond potpore lavandi (Lavender Endowment Fund), kojem je cilj na ekološki i održiv način očuvati provansalsku lavandu, koja je zbog klimatskih promjena i nametnika koji joj donose uništenje, postala ozbiljno ugrožena. Prošle godine, nakon 7 godina istraživanja i razvoja, po prvi puta provansalska polja nisu bila potpuno plava, već obogaćena i plavim i bijelim cvjetovima. Došlo je do prve, povijesne berbe dvije nove sorte lavande, čiju je sjetvu L’Occitane u potpunosti financirao i podijelio smjemenke i s drugim uzgajivačima na području Provanse, sve u cilju očuvanja bioraznolikosti te regije. Nove sorte lavande, Mila i Eternelle, mnogo su otpornije na nametnike i sušu. Specifične su po tome što imaju i plave i bijele cvjetove, a zadržale su svoje glavne karakteristike – predivan prepoznatljiv miris i ljekovite dobrobiti. Nove sorte simboliziraju L’Occitaneovu predanost očuvanju lavande u Provansi, a pronaći ih možete u proizvodima nove mirisne kolekcije Lavande Blanche. 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli L’OCCITANE en Provence – HR (@loccitane_hr)

Miris „plavog zlata“ iz Provanse

Neovisno o tome je li miris klasične lavande vaš omiljeni ili nije, ugodno će vas iznenaditi ova moderna i ženstvena ljetna simfonija. Kreatorica ovog mirisa, Natalie Cetto, opisuje miris Lavande Blanche kao alkemiju prozračnosti i dubine; kontrast između teorijske strogosti i poezije. 

Pet proizvoda nove kolekcije zaista su dodir fantazije vođene čudom prirode. Zvijezda kolekcije je profinjena toaletna vodica koja otkriva vrlo nježne, opuštajuće i suptilne mirisne note lavande u zagrljaju cvijeća i svježine. Za osvježenje mirisa tokom dana i u bilo kojem važnom trenutku, zaslužan je parfemski gel u malom praktičnom pakiranju. A kako bi se okupali u čistoći i cijelo tijelo proželi ovim predivnim mirisom, isprobajte gel za tuširanje i mlijeko za tijelo. Završna točka pripada kremi za ruke, omekšavajućem i hidratizirajućem mirisnom užitku. Pružite si trenutke opuštanja uz ovu divnu kolekciju s posebnim potpisom prirode.

Začinite ljeto i popustom na omiljene proizvode!

Uživajte u sunčanim i ljetnim danima uz L’Occitaneove bestesellere koje možete pronaći u trgovinama i na webshopu uz nevjerojatni popust od 20 %. Pripremite svoju kožu za dane okupane suncem te dopustite da vas raskošni mirisi odvedu u bajkovita polja Provanse. Godišnji odmor može početi!

Eau de Toilette Lavande Blanche, 50 ml – 393,50 kn
Parfemski gel Lavande Blanche, 10 ml – 116,50 kn
Gel za tuširanje Lavande Blanche, 250 ml – 120,50 kn
Mlijeko za tijelo Lavande Blanche, 250 ml – 196,80 kn
Krema za ruke Lavande Blanche, 30 ml – 64,30 kn

Više informacija potražite u L’Occitane trgovinama, web trgovini www.loccitane.hr ili na službenim društvenim mrežama – Instagramu i Facebooku.