Širiti poruke mira i ljubavi veoma je bitno, a ljubav je u zraku već godinama. Možda po malo drugačijim pravilima, ali uvijek prisutna. Istraživajući za ovaj članak, naišli smo na neke pomalo čudne savjete, no sigurni smo da će vas, ako ništa drugo, barem malo nasmijati.

1.Budi sexy

Ali budi kao i svi drugi, ali opet zgodna, no ne i najzgodnija.

1969 god., Ellen Peck napisala je knjigu o tome kako osvojiti tinejdžera. Prva, pomalo bizarna stvar je sam naslov knjige: “Kako osvojiti tinejdžera i što napraviti s njim jednom kada ga dobiješ“. Stvarno, to je naslov knjige. Druga stvar, knjigu je napisala odrasla žena, a treća stvar je savjet koji je opisan u knjizi.

Ovo se tiče tinejdžerica koje se spremaju na tulum. Bilo bi dobro da se obuku jednako kao i ostale djevojke, ali moraju biti seksipilnije od ostalih djevojaka. No to ne znači da smiju imati istaknut duboki dekolte, ili dugačke trepavice, nakit i slično. Ne smije biti najseksipilnija na tulumu, već druga najseksipilnija i to joj daje prednost. Jer dečki se boje prilaziti superzgodnim curama, ali pošto ona neće biti najzgodnija, prilazit će njoj.

Ne znam koliko ste uspjeli shvatiti, ali to je to.

2. Previše alkohola

1967 god. U jednoj je knjizi objavljeno kako tinejdžeri stvarno mrze alkohol i pipkanje, barenje, hvatanje… Mislim da ste shvatili.

Uglavnom, ako se slučajno tinejdžer nađe na partyu na kojem postoji alkohol, najbolje je takav tulum vratiti na pravi put. Najbolje bi bilo predložiti neku zabavnu igru u kojoj će svi uživati, poput pantomime, ali i zajedničko kuhanje može biti zabavno.

3. Pazite na položaj u kojem sjedite

Šezdesetih godina, noge su bile u prvom planu. Njih se slikalo, gledalo, o njima se pričalo. Playboy je otišao jedan korak dalje te su napravili analizu o pozicijama sjedenja, te položajima nogu te što oni zapravo znače. Ako žena sjedi, a koljena su joj razdvojena, ona voli pričati o sexu, u potrazi je za ljubavnim aferama i voli stalnu uzbuđenost. Ako sjedi sa prekriženim nogama, te joj jedna štikla visi sa stopala, nju je najbolje izbjegavati. Takva je žena nepopravljiva koketa i nema namjeru sa vama ići do kraja.

4. Obucite usne

Savjeti za make-up, vjerojatno nisu bili previše drugačiji od onih seksualne prirode. Naime, ako bi kasno stigle kući, ne postoji šminka koja bi sakrila umor na vašem licu. Ako nemate crnu kosu, ne preporuča vam se nanošenje tuša, a usne, one ne smiju biti gole. Ako ne volite ruž, morate staviti sjajilo, jer ako to ne napravite, izgledati ćete poput monstruma!

5. UVIJEK izgledajte svježe

Šminku stalno treba popravljati i bitno je izgledati svježe i odmoreno. Zato je bitno da se žena uvijek odmori prije nego njezin suprug dođe s posla. Ipak, osam sati na poslu mu je sasvim dovoljno. Potrebno mu je nešto lijepo kada dođe kući, a to mora biti žena, sa savršenom šminkom, frizurom i osmjehom na licu. Naravno, nemojmo zaboraviti da ga i večera mora čekati na stolu.

6. Razmišljajte o mužu i dok ste trudne

I dok se, za vrijeme trudnoće, vaše tijelo mijenja, hormoni rastu, pojavljuju se jutarnje mučnine, promjene raspoloženja i navika, to nije izgovor da ne mislite na vašeg divnog mužića. Vrlo je bitno da mu operete donje rublje i napunite frižider namirnicama, kako bi mogao preživjeti vaš izostanak zbog poroda.

7. Afere sa šefom

Ako radite, tada je to vrijeme idealno da si nađete muškarca, još ako je to šef??

Ako imate namjeru imati aferu sa šefom, to bi bilo idealno, kako za vas, tako i za posao. Dobro, možda će vama biti malo nezgodno, ali, zabavljat ćete se svaki dan i na kraju će vam biti žao što tjedan ima samo sedam dana.

8. Oženjeni muškarci

Oženjeni muškarci su zabranjeni! Ne uvijek. Oženjeni muškarac mora zauzimati određeno mjesto kod žene koja je sama. Mora joj biti prijatelj, dečko, potpora u svemu i nekoliko puta godišnje, ljubavnik.

Jeste li se pronašli u kojem od savjeta?

Ana-Marija Karakaš