Nova Lancôme linija za njegu lica – ÉNERGIE DE VIE

lancome

Za novu osebujnu i visoko informiranu generaciju koja se dobro nosi s ekstremima i suprotnostima, Lancôme predstavlja Liquid care™, u sklopu potpuno nove interpretacije linije ÉNERGIE DE VIE. Riječ je o moćnim, inovativnim i učinkovitim proizvodima koji se jednostavno koriste te donose rješenje za probleme s kožom koji su posljedica suvremenog načina života. Nova Lancôme linija za njegu lica: ÉNERGIE DE VIE, inspirirana je azijskim rutinama njege kože kroz osvježavajuće tekuće teksture.

lancome2ÉNERGIE DE VIE je recept koji sadrži „tri aktivna sastojka pažljivo odabrana za ciljanu borbu protiv znakova umora koji su rezultat urbanog načina života”, objašnjava Véronique Delvigne, direktorica Lancômeovog Odjela za znanost. Riječ je o „ekstraktu goji bobica koje djeluju protiv oksigenacije tkiva, ekstraktu francuskog matičnjaka čija antioksidacijska i umirujuća svojstva sprječavaju upalna stanja uslijed umora, te ekstraktu srčanika koji donosi razbuđujući učinak.“

Zahvaljujući spoju hidratantnih, energizirajućih i antioksidacijskih sastojaka, ÉNERGIE DE VIE je prava „super-hrana“ za svakodnevnu primjenu u cilju postizanja hidratizirane, glatke i osvježene kože zdravog sjaja.

Novu njegu čine:

  • The smoothing & plumping Pearly Lotion (biserasti losion za glatku kožu prirodne punoće) ima njegujuća svojstva ulja u kombinaciji s intenzivnom svježinom vode.
  • The smoothing & glow-boosting Liquid Care tekuća je njega za glatku i blistavu kožu). Proizvod donosi sveobuhvatnu njegu kože: osvježava poput losiona, koncentriran je poput seruma i hidratizira poput Lancômeove kreme. Kombinacija pregršt hidratantnih, antioksidacijskih i energizirajućih aktivnih sastojaka osvježava kožu, dajući joj prirodnu blistavost, glatkoću i punoću.
  • The overnight recovery Sleeping Mask (noćna maska za obnavljanje kože) koristi se nakon napornog dana ili kao brzo rješenje za oporavak. Po nanošenju se pretvara u vodene kapljice i smanjuje temperaturu kože za 1,8 °C, donoseći dubinsko osvježenje. Njezina formula osnažuje prirodnu barijeru kože i održava optimalnu razinu vlage.

Liquid Care gel koji zaglađuje kožu i vraća joj sjaj sadrži vrlo visoki udio hidratizirajućih sastojaka i emolijenata, a da pritom nije mastan i ljepljiv. Njihov postotak iznosi čak 24%, što je čak dva do tri puta viša koncentracija u odnosu na kozmetičke standarde. Ovaj galenski pripravak pruža intenzivan, osvježavajući osjećaj njege, a tekuća tekstura olakšava nanošenje i upijanje – prepoznatljiv Lancômeov potpis koji ga čini bitno drugačijim od ostalih moisturizera na tržištu. Koža je nakon upijanja savršeno hidratizirana, glatka i popunjena te zrači delikatnim sjajem.

Drugi proizvod, noćna maska za obnavljanje kože Sleeping Mask, donosi dašak iznenađenja. Smanjenje temperature za1,8°C nakon nanošenja maske na lice izaziva snažan osvježavajući učinak. Njezina je tekstura gusta i providno-sjajna poput bogatog balzama, a u dodiru s kožom 85% vodene faze ove inverzne emulzije bogate aktivnim sastojcima raspršuje se u hidratizirajuće vodene kapljice. Hidratacija i efekt popunjenosti kakve pruža balzam, svježina i lepršavost vodene izmaglice.

Pearly Lotion zaglađuje kožu i čini je punijom, predstavlja osvježavajuću fazu u jutarnjoj rutini njege. Sadržava providne sićušne bisere i hidratizira kožu, koja nakon nanošenja izgleda glatkije i punije.

EDV PEARLY LOTION 150ML ~ 470 hrk

EDV CREME LIQUIDE P/B30ML ~ 305 hrk

EDV LIQUID CREAM B50ML ~ 470 hrk

EDV SLEEPING MASK J75ML ~ 540 hrk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Midas Widget

Ostavite komentar