HELLO BEAUTY 3D MASKARA S VLAKNIMA SVILE

MASKARA KOJA ZA 300 % POVEĆAVA VOLUMEN I DUŽINU TREPAVICA

Nema modne sezone koja ne stavlja oči u prvi plan. Lijepe i duge ženske trepavice u mnogim kulturama znak su ljepote i senzualnosti, a žene ih koriste i kao sredstvo zavođenja. Rijetko koja žena može odoljeti gustim i uvijenim trepavicama, pa su u stvaranju savršenog pogleda od velike pomoći razni dodaci za oblikovanje obrva.

maskara

Stavljanje umjetnih trepavica od sada bi mogla zamijeniti nova i revolucionarna Hello Beauty 3D MASKARA, koja daje efekt umjetnih trepavica i do nevjerojatnih 300% povećava dužinu, gustoću i volumen trepavica.

maskara2

Ovaj novi proizvod, dostupan u svim BIPA drogerijama u Hrvatskoj, sastoji se od dvije četkice: 3D VLAKNA i 3D MASKARE.

Prilikom nanošenja najprije se stavlja jedan sloj 3D maskare na čiste trepavice, pažljivo od dna prema vrhu pazeći da se pritom zahvati svaka trepavica. Dok je još maskara mokra, na krajeve trepavica nanosi se odmah jedan sloj 3D vlakana (fibers). Vlakna se otpuštaju i sama postupno prianjaju na trepavice, čineći ih pritom gušćima i dužima. Na trepavicama se ne osjeća težina, a izgled je u potpunosti prirodan. Nakon nanošenja potrebno je ostaviti vlakna da djeluju još 20 sekundi kako bi se čim bolje sjedinila s trepavicama.

Nakon vlakana bilo bi dobro nanijeti još jedan sloj 3D maskare kako bi se vlakna fiksirala i učvrstila.

Hello Beauty 3D maskara je vodootporna, lako se otklanja toplom vodom i mlijekom ili maramicama, te ne stvara grudice. Sadrži prirodne sastojke, te trepavicama daje efekt umjetnih trepavica ili ekstenzija.

Preporučena maloprodajna cijena: 109,90 kn (u svim BIPA drogerijama)

Midas Widget

Ostavite komentar