HAUSCHKA KREME I ULJE ZA DNEVNU NJEGU LICA

 

Dr. Hauschka nudi odgovor za dnevnu njegu različitih stanja kože omogućavaju svakoj koži da postane najbolja verzija sebe

Dr. Hauschka preparati sadrže ljekovite biljne i cvjetne esencije, prirodna biljna ulja i voskove iz biodinamičkog i organskog uzgoja. Revitalizirajuća, Ružina, Dunjina ili Melisina krema te Pročišćavajuće ulje iz linije dnevnih Dr. Hauschka preparata, zajedno s tonikom ili serumom, predstavljaju cjelovite dnevne njege koje zadovoljavaju potrebe svakog stanja kože.

hauschka

Dr. Hauschka Revitalizirajuća dnevna krema namjenjena je blijedoj, dehidriranoj, suhoj i normalnoj koži. Zahvaljujući biljnim ekstraktima i uljima, ova lagana emulzija aktivira prirodni proces kojim koža proizvodi masnoću i vlagu te je čini ružičastom i mekom. Revitalizirajuća dnevna krema daje potporu ritmu gotovo svakog tipa kože. Sastav koji uključuje ljekovite biljke, bjelodan, hamamelis i mrkvu, koži daje revitalizujuću svježinu. Uljni ekstrakti i biljna ulja uravnotežuju snabdijevanje kože lipidima. Oživljava čak i blijedu kožu bez sjaja.

Dr. Hauschka Ružina krema light namjenjena je zategnutoj i isušenoj koži koja vrlo brzo pokazuje znakove umora. Koža daje vlagu i zaštitu od vanjskih utjecaja, čime poboljšava i uravnotežuje ten. Idealan proizvod za dnevnu njegu normalne, suhe, osjetljive i nadražene kože. Sastav s ljekovitim biljkama, ružom, sljezom i bjelodanom, jača kožu i podupire njezinu životnu snagu. Dragocjena ružina vodica, ružin vosak i ekstrakti ruže harmoniziraju i vitaliziraju kožu. Avokado, sljezov korijen, sezamovoi bademovo ulje pomažu koži da zadrži vlažnost. Tako se stimulirajuća snaga ruže prenosi izravno na kožu.

Dr. Hauschka Dunjina krema ima osvježavajuća i zaštitna svojstva, a namjenjena je nezahtjevnoj i normalnoj koži. Čuva kožu od vanjskih utjecaja i uravnotežuje razinu vlage u koži. Dunjin vosak nježno obavija kožu i čuva njenu vlažnost te istovremeno pruža zaštitu i dopušta koži da diše. Sastav koji uključuje dunju, jojobu, marelicu i avokado jača kožu. Pažljivo birana ulja, biljni voskovi i esencije ljekovitih biljaka spajaju se po uzoru na prirodu i tako tvore uravnoteženu kompoziciju koja štiti i osvježava.

Dr. Hauschka Melisina krema umiruje kožu i vraća joj prirodnu ravnotežu, a namjenjena je  osjetljivoj i masnoj koži kojoj je potrebno umirenje i hidratacija. Melisa je biljka koja i svojim izgledom odražava uravnoteženost, a uz njenu pomoć koža pronalazi svoju izgubljenu ravnotežu. Matira i čisti masna područja kože, dok suhimdijelovima kože pruža hidratantnu njegu. Dnevna krema od melise idealna je za njegu osjetljive mješovite kože koja je istovremeno sklona sušenju, crvenilu i sjaju uzrokovanom prekomjernom masnoćom. Škrob tapioke uravnotežuje i matira ten, a ljekovite biljke poput melise, tratinčice, bjelodana, hamamelisa i mrkvue, umiruje i uravnotežuje osjetljivu kožu.

Dr. Hauscka Ružina krema pravi je klasik iz kozmetičke linije Dr.Hauschka. Ružina krema umirit će nadraženu kožu lica i pružiti joj snažnu obnovu, ravnotežu i zaštitu. Idealna je za tretiranje suhe, osjetljive i zrele kože lica. Njeguje i štiti normalnu, suhu i osjetljivu kožu te kožu sklonu crvenilu i proširenim kapilarima.Kvalitetni ekstrakti cvjetova plemenite ruže i plodova divlje ruže uravnotežuju i jačaju strukturu kože, dok ju istovremenoshea maslac, ružin vosak i ulje avokada štite od isušivanja. Ruža u kombinaciji sasljezom i kantarionom, jača kožu i podupire njenu snagu. Dnevna krema od ruže uspostavlja ravnotežu između masnoće i vlažnosti kože. Dnevna krema od ruže tako pruža koži njegu koja objedinjuje snagu i nježnost ruže

Dr. Hauschka Pročišćavajuće dnevno ulje namjenjeno je mansnoj i nečistoj koži kojoj daje jasne signale da mora proizvoditi manje masnoće i pri redovitoj uporabi vraća koži njezin prirodno lijep izgled. Njegova kompozicija od mrkve, bademovog ulja, nevena i neema njeguje, uravnotežuje i pospješuje ublažavanje upalnih procesa. Istovremeno, dragocjeni uljni ekstrakti pomažu koži da normalizira proizvodnju loja, a pore se sužavaju.

Dr. Hauschka Revitalizirajuću dnevnu kremu (30 ml) moguće je nabaviti po cijeni od 116,80 kuna.

Dr. Hauschka Ružinu kremu light (30 ml) moguće je nabaviti po cijeni od 158,65 kuna.

Dr. Hauschka Ružinu kremu (30 ml) moguće je nabaviti po cijeni od 157,55 kuna.

Dr. Hauschka Dunjinu kremu (30 ml) moguće je nabaviti po cijeni od 138,45 kuna.

Dr. Hauschka Melisinukremu (30 ml) moguće je nabaviti po cijeni od 145,35 kuna.

Dr. Hauschka Pročišćavajuće dnevno ulje (30 ml) moguće je nabaviti po cijeni od 167 kuna.

Navedene Dr. Hauschka proizvode moguće je nabaviti u svim bio&bio trgovinama te odabranim ljekarnama i specijaliziranim trgovinama.

Midas Widget

Ostavite komentar