Dobro, neću vam baš otkriti koliko sam ljeta prevalila prek’ ramena, ali  da… Natukla sam godine, a svježina, sjaj i elastičnost moga lica topila se brzinom hrvatskog državnog proračuna. Zato sam odlučila  provjeriti „stanje na terenu“. Hrabro sam stala pred veliko ogledalo i upalila sva svjetla da kritičkim okom provjerim ono što uspješno prekrivam debelim slojem tekuće žbuke.  Što se čudite? Pa nečim se trebaju prikriti nedostaci, ukloniti tragovi godina, uljepšati fasada. Svi znamo kako to ide, zar ne?

Laganim, ustrašenim koracima primicala sam se ogledalu u nadi da su bore koje tako šarmantno pletu svoju mrežu na mom licu, samo od smijeha. Užasnuto primjetim perutanje kože i mnoštvo novih usjeklina  koje nisu imale veze sa smijehom, već sa prvim znakovima one užasne i neizlječive bolesti koja pogađa svaku ženu koja ulazi u peto desetljeće života. Koža mlohava i suha, bez sjaja, beživotna poput vapna.

 • Osjećam se kao da sam zatočena u koži osušene smokve – odmah sam se požalila Ani.
 • Hmm… pa sad kad si to spomenula – vrtila je glavom i sumnjičavo me gledala –  da te pitam, kad si posljednji put bila kod kozmetičara?

Neugodno sam se lecnula.

 • Mmmm – pokušala sam se sjetiti. Mora da je prošlo već….
 • Znaš li ti draga moja, da bi svaka žena i muškarac trebali barem 3-4 puta godišnje posjetiti kozmetičara?
 • Tri do četiri puta?
 • Najmanje – otpila je  gutljaj vode i nastavila –  promjene godišnjih doba donose promjene i na našoj koži. Da ne pričam o drugim stv…
 • Znam, znam… – otpuhnem pramen koji mi je pao na lice.
 • Stres, užurbani način života, manjak sna, loša prehrana, godine, pušenje i da, mogla bi nabrajati do prekosutra – odbrusim, a onda se zagledam u njeno lice.
 • Dobro, a kako ti postižeš svoj blistavi ten? – upitam.
 • Sanja i Ageness Beauty Institut, odlično se brinu za moju kožu kroz cijelu godinu! – zadovoljno se nasmije –  Kroz široku ponudu ELEMIS & SOTHYS kozmetičkih tretmana, koža mi je prirodno nahranjena i napojena.
 • Istina – kimnem.  Za razliku od Anine kože koja nikad nije gubila sjaj i svježinu, moja je doslovno  vapila za jednim poštenim kozmetičkim tretmanom.  Odmah sam ugovorila termin u Ageness kozmetičkom  Institutu jer zašto čekati?  Odlučila sam već  danas učiniti  najbolje za sebe i povratiti svježinu i sjaj svome licu.

POWER BOOSTER 30 MINUTNI TRETMANI LICA

Lijepo je znati da postoji  –    Ageness Beauty Institut  i Sanja, kojoj sam se, s punim povjerenjem, prepustila kako bi se pobrinula za moju  umornu, dehidriranu, zanemarenu kožu. Kožu bez sjaja i elastičnosti.

Kožu nagriženu godinama, stresom, nespavanjem i da ne nabrajam.

 • Onda što ćemo?  – gledala sam kako joj oči stručno skeniraju  slojeve epiderme koja je izgledala i sivo i beživotno. U posljednje vrijeme osjećam  kao da mi je koža „tjesna“, a ispod oka gusta mreža  isprepletenih bora.
 • Ovako na prvi pogled, tvoja je koža  “dehidrirana”, a koliko to ćemo sad ustanoviti.

Odjednom se ispred mene stvorio bijeli štapić- moderan uređaj  koji je precizno izmjerio razinu vlage i pokazao ono što je Sanja  detektirala.  Moja koža, bila je opako  dehidrirana.

–  To je jedan od najčešćih problema. U  Ageness Beauty Institutu se susrećem s tim problemom svakodnevno. Posebice tijekom hladnih zimskih mjeseci i centralnog grijanja.  I zato ćemo  učiniti sve da napojimo kožu. To nam je danas  prioritet.

 • Aha… dobro! – zvučalo je logično. Sanja me nastavila educirati.
 • Ako imamo problem dehidrirane kože trebamo češće raditi pilinge. Pri tome treba izbjegavati prekomjerno grube pilinge s jakim abrazivnim česticama koje mogu oštetiti kožu. Ja koristim Elemis enzimski piling za lice.

Zatvorila sam oči i prepustila se Sanjinim čarobnim prstima.  Osjećala sam se kao u raju. Mir i nježna muzika u pozadini, blagi mirisi koji draškaju nosnice, čudesna masaža…

 • Sada ćemo koristiti  Elemis Cellular Recovery Skin Bliss kapsule… – čula sam kako mi govori.
 • Mmmmm – mrmljala sam opijena blaženstvo –  Koristi bilo što, samo da se ova čarolija nastavi…
 • Ovo je pravi hit  Elemis palete. Svaka kapsula sadrži ulja koja njeguju kožu s moćnim antioksidativnim svojstvima koja hidratiziraju kožu štiteći je od slobodnih radikala.
 • Uopće ne sumnjam…  mmm kako godi….

Svojim čarobnim prstima Sanja je nastavila hraniti  i regenerirati moje umorno lice. Dobila sam i masažu vlasišta, a  čudesni Hydra Boost hidratantni tretman pružio mi je toliko potrebnu  hidrataciju žedne i dehidrirane kože. U čaroliji  POWER BOOSTER- 30 MINUTNOM  TRETMANU  uživalo je, ne samo moje lice, nego  i moja duša.

Nema sumnje, vidimo se sljedeći mjesec, ali ne više u brzinskom tretmanu. Uzet ću si više vremena, a Sanja će mi preporučiti nešto učinkovito i hranjivo  iz svoje široke palete tretmana i proizvoda, kako bi zaustavila vrijeme i ostala svježa i revitalizirana.

Ne želim više imati umorno i isušeno lice. Želim si osigurati sjajno lice i kožu osvježenog tena –  što bi preporučila svakoj  od vas. Jer mi to zaslužujemo, zar ne?

Rosie Kugli