Izrada dječje sobe po narudžbi, moderan dizajn i visoka kvaliteta asortimana prilagođeni su potrebama djece i mladih

lesn

S prvim školskim danima postaje aktualno pitanje uređenja ili preuređenja dječje sobe, koju je pritom potrebno transformirati u prostoriju u kojoj će đaci moći ugodno i s veseljem obavljati svoje školske obveze. Svakako treba voditi brigu i o tome da dječja soba bude multifunkcionalna, jer osim što predstavlja prostor za učenje, ona mora zadržati i mjesto za igru, odmor i spavanje. S obzirom da se dječje sobe mijenjaju ovisno o dobi djeteta i njegovim afinitetima, dječja soba ujedno treba biti i fleksibilna, odnosno prilagodljiva.

les2

Kako bi se u novom prostoru školarac osjećao ugodno i slobodno, preporučljivo ga je aktivno uključiti u odabir detalja za obnovljeni prostor sobe, a to je ujedno i ideja vodilja cjelokupnog asortimana Lesnine namijenjenog školarcima i teenagerima.

les3

Lesnina XXXL u sklopu programa za povratak u školu nudi gotove dječje i sobe za mlade, mnoštvo dekorativnih noviteta i ideja za uređenje soba ili radnog prostora – kutka za učenje.

Moderan dizajn i visoka kvaliteta, kreveti raznih dimenzija, noćni ormarići, ormari s kliznim vratima, komode, elementi regala, radni stolovi i niz korisnih dodataka – polica, vješalica, ladica… kao i školske torbe na kotače i ruksaci čekaju na školarce u svim Lesnina centrima.

U Lesnini se dječje sobe već tradicionalno izrađuju i po narudžbi, budući da se tako najbolje prilagođavaju svakom prostoru, a nude se u širokoj paleti boja. Uz stručno savjetovanje iskusnih dizajnera interijera kupcima je na raspolaganju projektiranje u 3D tehnici, precizna gratis montaža i isporuka, dugogodišnja garancija na kvalitetu te beskamatni kredit na 24 mjeseca.

lesnina-naslo