LELO “uzdanica” se vratila s tehnologijom koja je toliko usklađena s ženskim tijelom da će uzrokovati valove užitka koji se prelijevaju u vama. Ponovno, i ponovno, i ponovno.

 LELO SORAYA WAVE™ predstavlja sljedeću generaciju jedne od najvećih senzacija u industriji – rabbit vibratora. Svaka žena i s najmanjim poznavanjem intimnih proizvoda čula je za njega i najvjerojatnije ga posjeduje. No, kao i obično LELO podiže stvar na sasvim novu razinu i udiše novi život svojoj uzdanici.

SORAYA WAVE™ intimni je proizvod prvenstveno namijenjen ženama koje zadovoljstvo uzimaju u svoje ruke i preferiraju penetrativnu stimulaciju pri postizanju orgazma. Proizvod je to za ženu koja poznaje svoje tijelo, koji stimulira iznutra i izvana te joj pomaže da postigne vrhunske orgazme. Namijenjen je ženi koja želi saznati više o orgazmima koje nikad nije doživjela i koja voli testirati stvari sama za sebe, čitavo vrijeme znajući kako će iste doprinijeti njenom iskustvu s partnerom. A sad svaka žena može postati ta žena.

SORAYA WAVE™ kombinira snažne vibracije originalnog vibratora SORAYA s tehnologijom koja određuje vaše unutarnje zadovoljstvo i omogućuje vam da osjetite moć seksualne dobrobiti. Ultra-snažne vibracije stimuliraju klitoris, pulsirajući vrh dubinski djeluje na G-točku, dok patentirana WaveMotion™ tehnologija u vama simulira dodir vašeg partnera. SORAYA WAVE™  luksuzni je rabbit vibrator koji se kreće u valovima. “Val”, osim vibracija i višestrukih programa zadovoljstva, uključuje pomicanje dvaju vrhova u kretnjama koji stimuliraju ludilo dvostrukih orgazama. Ne zovu je trostrukom prijetnjom bez razloga.

Patentirana LELO WaveMotion™ tehnologija može se kontrolirati ovisno o načinu rada koji je odabran. WaveMotion™ tehnologija primjenjuje izravni pritisak na vašu G-točku dok se podiže i spušta u vama. U tom procesu, ova tehnologija osigurava da SORAYA WAVE™ lakoćom dosegne vašu G-točku, a sve kako biste uživali u konstantno zadovoljavajućoj masaži.

SORAYA  WAVE™ ergonomski je dizajnirana kako bi vam pružila najveći užitak bez ikakvih prepreka. Praznina na donjem dijelu omogućuje da je lako držite pod onim kutem koji vam najviše odgovara te sadrži jednostavno sučelje kojim se kontrolira intenzitet vibracija u različitim načinima rada. Sasvim fleksibilni vanjski vrh s ultra-snažnim vibracijama nudi stimulaciju klitorisa za sve tipove tijela. Izaberite između 8 vibracijskih obrazaca za ritam koji najbolje odgovara vašem raspoloženju u datom trenutku.

SORAYA  WAVE™ puni se putem kabela s USB priključkom, a vodootporni materijal od kojeg je napravljena omogućuje lako čišćenje i korištenje za istraživanje zadovoljstava tijekom senzualnog kupanja u kadi ili osvježavajućeg tuširanja.

LELO SORAYA WAVE™ izrađena je od silikona najviše kvalitete i dolazi u tri boje – LELO klasičnoj crnoj, tirkiznoj i ljubičastoj.