Katie Holmes, Matthew Perry i Greg Kinnear u serijama o usponu i padu najpoznatije američke obitelji

Američka dramska serija Kennedyjevi (The Kennedys) stigla je na Pickbox NOW s nevjerojatnom pričom koja otkriva život jedne od najpoznatijih obitelji na svijetu. U ovom iznimnom ostvarenju u osam epizoda, Greg Kinnear i Katie Holmes tumače uloge predsjednika Johna F. Kennedyja i njegove supruge Jackie s nepogrešivom snagom i uvjerljivošću. Serija vodi publiku kroz njihove trijumfe i tragedije, istražujući složene aspekte njihovih života i utjecaj na američku povijest. Serija je osvojila 21 internacionalnu nominaciju i devet nagrada, uključujući četiri Emmyja.

Nakon uspjeha prve serije snimljena je i miniserija Kennedyjevi: Nakon Camelota (The Kennedys After Camelot) koja prati obitelj nakon ubojstva Bobbyja Kennedyja.

Kennedyjevi (The Kennedys)

„Greg Kinnear i Katie Holmes glume predsjednika Johna F. Kennedyja i njegovu suprugu Jackie u ovoj uzbudljivoj dramskoj seriji koja prikazuje trijumf i tragediju prvog para“, BBC

Obitelj Kennedy jedna je od najpoznatijih i najutjecajnijih političkih obitelji u povijesti SAD-a. Serija Kennedyjevi prati slavnu obitelj, njihova politička postignuća koja su bila popraćena privatnim neuspjesima i propalim odnosima. U složenim političkim igrama odanost i izdaja svakodnevica su s kojima se svi likovi susreću. Glavne uloge tumače poznate zvijezde: Greg Kinnear kao Jack Kennedy, Katie Holmes kao Jackie Kennedy i Barry Pepper kao Bobby Kennedy. Ova duboka priča o obitelji Kennedy otkriva složene aspekte njihovih života i utjecaja na američku povijest.

Kennedyjevi: Nakon Camelota (The Kennedys After Camelot)

„Holmes će biti izvršna producentica i režirati jednu od epizoda“, navodi Variety u najavi ove intrigantne serije.

  1. svibnja na Pickbox NOW dolazi miniserija koja predstavlja nastavak priče o Kennedyjevima, fokusirajući se na njihov život nakon tragedije. Nakon ubojstva Bobbyja Kennedyja, Jackie se unatoč javnom mnijenju udaje za kontroverznog grčkog milijardera Aristotela Onassisa, a Bobbyjev brat Ted nađe se pod pritiskom preuzimanja nove uloge i kandidature za Bijelu kuću. S izvrsnom glumačkom postavom koja uključuje iznenađenja poput Matthewa Perryja u ulozi Teda Kennedyja, pratimo Jackie nakon Bobbyjeva ubojstva i Teda kako se suočava s osobnim političkim ambicijama. Ova serija otkriva živote članova obitelji Kennedy, istražujući njihove osobne borbe i političke izazove nakon tragičnih događaja.

Pickbox NOW slavi 10 godina!

Povodom desetog rođendana Pickbox NOW, ovaj prvi streaming servis u regiji nudi 10 epizoda odabranih serija tijekom 10 dana, odnosno do 18. svibnja – potpuno besplatno!