Mirisno ljetno tuširanje inspirirano prirodnim bogatstvima Provanse

la-petitLe Petit Marseillais obogatio je svoju ponudu kremastih gelova za tuširanje. Inspirirani prirodnim bogatstvom čuvene francuske regije Provanse te njezinom raskoši mirisa i boja, Le Petit Marseillais od sada nudi još dva razloga za uživanje u ljetu. Naime, svoju je, već bogatu ponudu mirisnih gelova za tuširanje, obogatio dvjema novim mirisnim poslasticama. Osim što njeguju i hrane kožu, novi mirisi Le Petit Marseillais kremastih gelova za tuširanje s ekstraktom maline i božura te ekstraktom kestena i pistacije probudit će sva vaša osjetila, a njihova će vas svježina pratiti tijekom cijelog dana ostavljajući osjećaj ugode i mekoće na koži.

Povijesnu tradiciju korištenja prirodnih sastojaka i autentičnosti podneblja Le Petit Marseillais nastavio je novim mirisom kremastog gela za tuširanje s ekstraktom maline i božura. Ovaj kremasti gel, osim što jedinstvenim mirisom podsjeća na bajkovite pejzaže Provanse, ima umirujuća svojstva i ugodnu kremastu teksturu koja omekšava kožu. Nježno čisti i njeguje kožu, dok blaga pjena koja se lako ispire širi profinjenu i ugodnu voćnu aromu. Osim toga, o autentičnosti i vrhunskoj kvaliteti ovog proizvoda govori i činjenica kako je njegova osnova isključivo biljnog podrijetla te je lako biorazgradiva.

Posebnost i lagodnost uživanja u životu Le Petit Marseillais dočarao je i kroz bogatstvo opojnog mirisa orašastih plodova kremastog gela za tuširanje s ekstraktom kestena i pistacije koji omogućuje savršeno ljetno osvježenje obogaćeno sastojcima koji omekšavaju kožu i nježno uklanjaju nečistoću. Naime, ekstrakt kestena štiti kožu i pruža je dubinsku hidrataciju, dok je ekstrakt pistacije ključan za obnovu stanica tijela. Sve to ovaj proizvod čini idealnim izborom za zaštitu kože od ljetnih isušivanja i ostalih vanjskih nepovoljnih utjecaja. Ova poslastica opojnog mirisa čini kožu svilenkasto mekom i glatkom, neodoljiva kremasta pjena razmazit će vašu kožu, a nježan i neodoljiv miris opustit će sva osjetila pružajući nezaboravan osjećaj tuširanja.

 Osim nova dva kremasta gela za tuširanje, u prodaji su također gelovi za tuširanje od 400 ml po cijeni 250 ml. Riječ je o kremastom gelu za tuširanje s ekstraktom cvijeta naranče, gelu s mlijekom vanilije te gelu s mlijekom slatkog badema.