-ADVANCED-  GÉNIFIQUE YEUX  LIGHT-PEARL™ – 1 minuta dnevno za novi izgled očiju

ILUMINATOR za oči– KONCENTRAT S POMLAĐUJUĆIM UČINKOM

la1Moć Génifiquea za mladoliki izgled očiju

Lancôme je 2012. iznova oduševio svojim proizvodom za njegu područja oko očiju – prvim serumom Génifique Yeux Light-Pearl™ s aplikatorom u obliku biserne suze, koji omogućuje osvjetljavanje područja oko očiju za 360°. Od tada je Génifique Yeux Light-Pearl™ osvojio sedamnaest međunarodnih nagrada i srca žena širom svijeta, zauzevši neprikosnovenu prvu poziciju u Lancômeovoj liniji proizvoda za njegu područja oko očiju. Osamdeset i šest posto korisnica navelo je da su iznimno zadovoljne ovim revolucionarnim aplikatorom.

Lancôme u 2015. ispisuje novo poglavlje sage o Génifiqueu: Advanced Génifique Yeux Light-Pearl™. Moderan, inovativan, drugačiji… Njegova je formulacija tajna, a dizajn zaštićen sa sedam patenata. Formula prožeta svjetlošću savršeno se nadopunjuje s novim, prilagodljivim aplikatorom od metala i elastomera za dosad neviđeni učinak: naprednom tehnikom nanošenja ove iznimne formule oči istog trenutka postaju otvorenije i okupane svjetlošću. U samo mjesec dana izgledaju vidljivo veće, dok se podočnjaci smanjuju. Linija oka doima se podignutom i manje natečenom – mekša je, osvježena i zrači zdravim sjajem.

lancome

Aplikator nove generacije za preciznije nanošenje

Aplikator seruma Advanced Génifique Yeux Light-Pearl™ odlikuje se višom razinom ergonomije i novim fleksibilnim dijelom od elastomernih vlakana, što omogućuje veću fleksibilnost i preciznost prilikom nanošenja – jedinstveno iskustvo masaže kod nanošenja proizvoda podignuto je na sasvim novu razinu:

  • poboljšana preciznost: uz fleksibilniji kut rotacije od 80°, aplikator Light-Pearl™ nove generacije s lakoćom dopire i do teško dohvatljivih dijelova područja oko očiju
  • LPP
  • poboljšana fleksibilnost: fleksibilni dio aplikatora od elastomernih vlakana je poput mekog jastučića – osigurava čvrst, a istovremeno nježan pritisak prilikom nanošenja, koje na taj način postaje iznimno ugodni jutarnji ritual za smanjivanje podočnjaka.

PF

Žene su s oduševljenjem prihvatile aplikator Advanced Génifique Yeux Light-Pearl™ nove generacije: 94% žena koje su ga isprobale izjavilo je kako im omogućuje da nanesu proizvod čak i na teško dohvatljive dijelove područja oko očiju. Osamdeset i dva posto ispitanica je izjavilo da aplikator dodatno pojačava osjećaj svježine prilikom nanošenja proizvoda.

Advanced Génifique Yeux Light-Pearl™ je formula s pojačanom dozom svjetlosti i sićušnim zrncima smole. Veličina i oblik ovih iznimno mekih zrnaca prilagođeni su kako bi osigurali vidljivi efekt mekog fokusa. U spoju se nalazi i element gume koji omekšava i njeguje tanku i osjetljivu kožu oko očiju.

Ovaj prozračan i iznimno lagan gel sakriva nepravilnosti, pružajući neopisiv osjećaj ugode tijekom masaže, a oči izgledaju veće i vidljivo mlađe.

Istraživanja koja je Lancome 2009. proveo za potrebe lansiranja Génifique Yeux Light-Pearl™ dokazala su da ovaj proizvod postiže značajne rezultate u vezi izgleda očiju: ‘otvara’ ih te izgledaju veće, sjajnije i mlađe. Ispitivanja seruma Advanced Génifique Yeux Light-Pearl™ ukazuju na povećanje vidljive površine oka od skoro jedne trećine milimetra, odnosno 5 mm² po oku – izniman učinak koji očima vraća ljepotu.

Advanced Génifique Yeux Light-Pearl™ nove generacije još drastičnije mijenja izgled očiju usmjerenim djelovanjem na podočnjake.

Rezultati dermatoloških ispitivanja pokazuju da su se, nakon šest tjedana nanošenja, podočnjaci smanjili za 17%, što je vidno utjecalo na izgled lica. Žene su također primijetile poboljšanja: 66% ih je izjavilo da su im kapci manje natečeni, a 75% ispitanica koje su testirale oba proizvoda izjavilo je da su im podočnjaci manje izraženi.

Ublaženi tamni koluti oko očiju, smanjeni podočnjaci i veće oči: u samo jednoj minuti dnevno, kombiniranim djelovanjem pojačane formule i aplikatora nove generacije Advanced Génifique Yeux Light-Pearl™ vraća svježi izgled očima. Inovativna tehnološka rješenja ispunjavaju jednostavnu želju: vraćanje mladenačkog izgleda očima koje ponovno zrače jedinstvenom ljepotom.

GEN EYES LIGHT PEARL ADV B20ML ~ 467 hrk