Od svog lansiranja 2009. Lancome Advanced Genifique je postao globalni fenomen s više od 35 milijuna prodanih bočica diljem svijeta.
U 2019.godini, ikona ljepote je ponovno rođena s lansiranjem novog Advanced Genifique. Usavršena, patentirana formula koju pokreće znanost o mikrobiomima otvorila je put za novu eru učinkovite njege za kožu.
Nadograđen s jedinstvenim kompleksom 7 pre- & probiotičkih frakcija, Advanced Genifique naš broj 1 serum dokazano jača mikrobiom kože. Dokazano je da koža jača svoj mikrobiom koji pomaže u obnavljanju kože čak 77% brže već od prve kapi.

Nakon samo jedne bočice koža je blistava, jača i vidljivo mlađa. Advanced Genifique je pionir na području znanosti o mikrobiomu kože. Novi odgovor na pitanja kako do jače, zdravije i ljepše kože.

Vaša koža je puno više od onoga što golo oko primjećuje. Koža ima svoj vlastiti mikrobiom: živi eko sistem s blagotvornim mikroorganizmima, sastavni dio površine kože sastavljene uglavnom od bakterija. Zanimljivo je i da su ljudi sastavljeni od 50% ljudskih stanica i 50% bakterijskih stanica. Naš mikrobiom je jedinstven baš kao i naš DNK ili pak otisak prsta.

Kao vrhunac 15-godišnjeg istraživanja, Advanced Genifique koristi snagu i znanost o mikrobiomu kako bi serum sadržavao jedinstven kompleks 7 pre i probiotičkih frakcija. Odabran između stotinu mogućnosti iznimnom preciznošću, izabrani su zbog svog komplementarnog i dokazanog djelovanja na mikrobiom kože. Ova jedinstvena zajednica ne samo da potiče rast korisnih mikroorganizama, već djeluje i na stanice kože kako bi podržao ključne parametre povezane s kožom mlađeg izgleda.

Proizvod je dostupan u Muller i Douglas poslovnicama, a preporučene maloprodajne cijene su sljedeće:

GENIFIQUE SERUM B 20 ml – 287,71 kn
GENIFIQUE SERUM B 30 ml – 656,02 kn
GENIFIQUE SERUM B 50 ml –  853,49 kn
GENIFIQUE SERUM B 75 ML – 1.079,04 kn