Hydra Zen Tekuća Hidratantna Njega

Hydra Zen tekuća hidratacija  osmišljena je kako bi neutralizirala utjecaje unutarnjeg i vanjskog stresa te vratila koži Zen kroz novu tekuću formulaciju i pomno odabrane sastojke.

Nova generacija tekuće hidratacije s kompleksom aminokiselina, hijaluronskom kiselinom, aloe verom i ekstraktom ruže, hidratizira i podupire zaštitni sloj kože ostavljajući kožu blistavom tijekom cijelog dana.
Niti serum niti tekućina; jedinstvena tekuća tekstura osvježuje kožu pružajući potpuno nov osjećaj. Lagana na koži, brzo upijajuća i ne ljepljiva; ne začepljuje pore i ne ostavlja masni osjećaj na koži. Koži pruža lagani zaštitni sloj i blistav završetak bez vidljivih znakova stresa.

Dostupna je i putna verzija Hydra Zen tekuće hidratacije od 15ml.

Proizvod je dostupan u Muller i Douglas poslovnicama po cijeni za 50 ml – 384,11 kn i za 15 ml – 117,61 kn.

Rénergie Nuit Multi-Glow Noćna Krema za Obnovu Zrele Kože

Lancôme je poznat kao vodeći brand koji je razvio jednu od prvih linija za njegu kože dizajniranu za potrebe zrelijih žena.

U svrhu vjerovanja da žene ne žele samo sakriti znakove starenja- radije bi slavile svoje samopouzdanje i individualnost, Rénergie Multi-Glow linija proizvoda ispunjava zahtjeve njihove kože kako bi otkrile svoju prirodnu ljepotu u svakoj životnoj fazi.

Ambasadorica Isabella Rossellini vođena vizijom blistave ljepote u svakoj dobi, nastavlja predstavljati Rénergie liniju proizvoda s Rénergie Nuit Multi-Glow, regenerativnom noćnom njegom.

Cjelonoćni odmor pomaže koži da spriječi znakove starenja, poticajući stvaranje kolagena, obnavljanje stanica te mikro cirkulaciju. Naime, žene iznad 60 godina su podložnije raznim poremećajima prilikom spavanja. Faze spavanja su im 10 puta kraći i predstavljaju manje od 5 % od ukupnog razdoblja spavanja. To je jedan od učinaka radi kojih koža postaje opuštena te gubi vitalnu elastičnost , postaje beživotna i nedovoljno hidratizirana.

Rénergie Nuit Multi-Glow: jedinstvena noćna krema za žene starije od 60 godina koja štiti kožu od oštećenja izazvanog manjkom sna. Jedinstvena formula koja regenerira kožu preko noći, koža je mekša, odmornija te puna vitalnosti odmah od jutra.

Jedinstvena mješavina 8 biljnih ulja kombinirana s ceramidima, omega-6 i -9 masnim kiselinama, njeguje, umiruje i obnavlja kožu preko noći.

Proizvod je dostupan u Muller i Douglas poslovnicama po cijeni 679, 43 kn za 50 ml.